juliet Duamucizem aramızda tam 1 hafta var. Normal bence hepsinin kaybolması benimkilerde gitti çünkü
Duamucizem juliet belirtirlerr takılmıyorum artık hormonlardan vucud alıştı diye düşünüyorum sadece hareket bise hissetmeidgim için korkuyorum sanki hamile değil gbiyim bazen bi his bi dokunus nasil mutlu edecek beni 🙁🙁
gtitiz23 19+5, kızım olucak Allah nasip ederse inşallah henüz hareketlerini hissedemiyorun maalesef 7ocakta ayrıntılı ultrason için RANDEVm var ondan sonra başlamak istiyorum hazırlıklara
Duamucizem gtitiz23 benmde 13 ocak ayrintili bende ins sağlıkla ondan sonra başlamayi düşünüyorum 18+1 olduk bende hala hiss3tmiyorim ıns biranönce hissederim
gtitiz23 Duamucizem inşallah canım benim bnde 19+5 Ocak 7 sinde ayrıntılı ultrason hayırlısı OLSUn inşallah hakkımızda
M_agayeva Sslnry77 merhabalar 18+1 merhabalar oğluşumun guzel teyzeleri insallah nasıp olursa Ahmet adını kouucaz yavrum 25 mayis tahmini doğum tarihimiz verildi hərəkətləri 15 haftadan hiss ediyprum ana bi kac gündür azaldı çok az və cılız hareket ediyor varmı benim gibi olan su falan iciyorum sola uzaniyorum ana nafile ne zaman istərsə o zaman çok cılız hareket ediyor
Sslnry77 M_agayeva bende hala hissetmiyorum 19+5 olduk. Bazen beklemediğim anda bi hareketler oluyor oda çok cılız. Çikolata yiyip uzanıyorum ama nafile. Çok nadir hissediyorum hareketini her zaman olmuyor
Ask_H Sslnry77 evet rahmetli oldu çok iyi bir kadınmış ben çok tanıma fırsatı bulamadım lale de içime sindi gibi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde önemli olan bu eşimde Allah var baskı yapmıyor isim konusunda ama çok istiyor bende kırmak istemiyorm açıkcası
Yaseminalsan Sslnry77 gülegüle kullansın bebişler cicilerini ☺️🙏🏽 Adı baştan beri belliydi kızda olsa erkek de olsa Deniz olacaktı ☺️😍🦋 siz bulabildiniz mi?
Sslnry77 Yaseminalsan insallah🙏🏻 Malesef bulamıyoruz isim 🤭🤭 aklımda kuzey var ama tam emin değilim çok detaylı düşünüyorum o yüzden hiç bir isme sıcak bakamadım 🤭🤭
Yasminsel Sslnry77 benim daha 1 hafta var ancak sıra bulabildim saglıgı için detaylıyı bende iple çekiyorum inşallah hersey yolundadır bütün bebekler için🙏🏻🧿
Sumeyye19112 Bizde 20+3 ücüz cinsiyetimiz de belli 💙 oglumuzu bekliyoruz inşallah. Karnımda minik bir kelebek var kıpır kıpır elhamdülillah 🤗
Sslnry77 Sumeyye19112 masallah düzenli hissediyormusun peki? Hergün hareket ediyor mu? Benim günde bir iki kez ara sıra hissediyodum ama bugün hiç hissetmedim mesela 🤔 Üst üste hissetmediğimde oluyo 19+6 daha erken düzene girmez diyorum ama hergün hissedende var anlamadım 😞