Sslnry77 Ask_H masallah minnosa adını belirlediniz mi kız ismi seçeneği daha kolay sanki 👶🏻 Erkek ismi çok zooor🤦🏻♀️
Ask_H Sslnry77 Aslında seçenek çok fazla seçmek zor ama eşim Rahmetlik annesinin adı Lale olsun istiyor bende çok kırmak istemiyrm Lale Ada olabilir adı...
Sslnry77 juliet biz anneler hep takacak bişey buluruz merak etme doğmadan önce böyle doğduktan sonraa ooooo🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂
EbruCnr Sslnry77 Benim 2. Hamileliğim sanırım o yüzden erken hissettim hareketleri 😊 Şuan tam 20 haftalığız ve 17.haftadan beri hissediyorum. İkinci Oğluşumu bekliyorum kısmetse. İlk oğlumun ismi Kartal Ege kısmet olursa ikinci oğlum içinde Karan Efe düşünüyoruz 😊 Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏😊
kitapkurdu Sslnry77 19+6olduk oğlum olacak Allah izin verirse Yağız Ali koyucaz ismini 🥰 büyük kısmını hallettik. Yatak, yorgan,yastık ve bakım ürünleri kaldı kalan herşeyini aldık tırnak makasına kadar 😍
Sslnry77 kitapkurdu ay maşallah 🧿 erken merken dememiş bitirmişsiniz bile nerdeyse 🤭 sağlıkla gelsin en güzel telaşlar işin en güzel kısmı bebiş için bişeyler almak 😇😇
Ask_H Sslnry77 evet rahmetli oldu çok iyi bir kadınmış ben çok tanıma fırsatı bulamadım lale de içime sindi gibi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde önemli olan bu eşimde Allah var baskı yapmıyor isim konusunda ama çok istiyor bende kırmak istemiyorm açıkcası
Oz1991 Biz tm 19 haftalıgız bir kızım var allah kısmet ederse 2. Bebegimiz erkek olacak bizde indirimlerden faydalanıp bişeyler aldık çok erken ama dayanamıyorum bnde 😊😊 ismide kuzey olack inş 🙏🏻🙏🏻
Sslnry77 Oz1991 masallah sağlıkla gelsin bebis. Bizimde isim seçeneklerimizin arasında ilk sırada kuzey. Başka hiçbir şey bulamazsak büyük ihtimal onu koycaz🤭
Sslnry77 EbruCnr ay ben normalde de kararsız olduğum için çok zorlandım seçenekler belirliyorum eliyorum bir zaman sonra eklediklerimden de geri yazıyorum falan 🤭🤭 çok detaylı düşündüğüm için zor 🙄🙄
Duamucizem juliet bendeee hala hissetmedim sadece acıkıyorum o kadar bulantim var bide takı sabahalri göğüs haassasiyeitm falan gitti hepsi 18+1 Bugün
juliet Duamucizem aramızda tam 1 hafta var. Normal bence hepsinin kaybolması benimkilerde gitti çünkü