Sslnry77 Sumeyye19112 masallah düzenli hissediyormusun peki? Hergün hareket ediyor mu? Benim günde bir iki kez ara sıra hissediyodum ama bugün hiç hissetmedim mesela 🤔 Üst üste hissetmediğimde oluyo 19+6 daha erken düzene girmez diyorum ama hergün hissedende var anlamadım 😞
Sumeyye19112 Sslnry77 bir gün cok hareketli oluyor bir gün tam tersi ama yine de bir kere olsa da dokunduğunu hissediyorum :) belki ben kendimi çok dinliyorum 😊
Mrvm005 Sslnry77 bnde 19+4 kiz cinsiyetimiz degismezse insallah 😊😊 vallaha ben detaylida kesinlessin istiyorum zaten yil sonu vergilerden maasta dusuk oldugu icin ocak maasini bekliyoruz bisey alamadik diyebilirim ivir zivir biberon falan disinda. Ortak renk yelek suveter siparisi verdik. Esimin is arkadasi kiz icin elbiseler falan almis sagolsun. Ben alisveris yapmadigim icin zor dayaniyorum 😊😊
Mrvm005 Sslnry77 tabi beklerken de bebek icin dogum hediyesi gelenlere verebilecegim kendim yapabilecegim magnetler ariyorum 😊😊 tam bulup yapacagim insallaj
Yasminsel Sslnry77 benim daha 1 hafta var ancak sıra bulabildim saglıgı için detaylıyı bende iple çekiyorum inşallah hersey yolundadır bütün bebekler için🙏🏻🧿
Sslnry77 Yasminsel inşallahh 🙏🏻🙏🏻 Hareket hissediyormusun kaç haftaydı sordum mu unuttum 🤦🏻♀️ Ben hergün olmasa da ara ara hissediyordum ama bugün hiç tık yok keşke şöyle hergün hareketini hissetsem 😊😊
Sunay10_ 122 tl ücretide doktorlar falan daha iyi daha güzel bakıyorlarmış ilgi alaka Doğum için şehiri düşünüyordum şimdi üniversite istiyorum bi tanıdığım abla orda yapmış anlattı çok pahalıda değilmiş 450
mrvdiinc Sslnry77 merhabaaa. 21 haftalık olduk bizde bugün. Hayırlısıyla kızımız adı da Ayza olacak🤗 hazırlıklarıda baya baya yaptım çok bişeyi kalmadı artık
Sslnry77 Kızlar karın sertliği yaşayan varmı karnım birden semsert oluyor bildiğiniz taş gibi yırtılacak sanıyorum artık. Bebek toplanması falan değil öyle çıkıntı olmuyo. 10dkya falan kendiliğinden geçiyor yumuşuyor. Neden olabilir acaba normal mi ?
Ozgesn Sslnry77 19+1 den selamlar 🥰 ikinci kez erkek annesi olacağım hayırlısıyla ❤️ Hareketleri baya baya hissediyorum . Karnım sanki top yutmus gibi 😄😄 bazen sırt agrım oluyor onun dışında bsey yok şükür ❤️ Hazırlık yapmaya kıyafetlerden başladık yavaş yavaş 🙏 bizde durumlar böyle 🥰🥰 ismi Ömer Asaf ❤️🎈