aslikls3 Gozde2016 genellikle aynı bence pusetler ama kraftın çoğu modeline göre bi tık daha büyük ve puset şekli G şeklinde bence diğer pusetlere göre daha çok kullanılır C şeklinde olan pusetler kullanılmıyor 4-5 aydan sonra
Prensannesii38 srfnr hevesım kalmadı kidzz bebekten aldık dolandırıldık 500 e 🙄 savcılıkta bakalım iyi arastırın netten alcaksanız
Saraalp ZehraMuge inglesina aptica aldık, bakalım deneyip göreceğiz, tek elle açılıp kapanması, tekerlerin büyük olması, hafifliği ve sağlamlığı sebebiyle tercih ettik
Busbusvehashas Travel olsun çok ağır olmasın diyorsanız, pusetli Veya pusetsiz tek hamlede kapansın istiyorsanız Bagi EasyFold 👍🏻
Busbusvehashas Gozde2016 yeni aldık ve çok memnunum şuan kararımdan tüm isteklerimi karşılayacak gibi görünüyor 👍🏻
Prensannesii38 srfnr kapıda odeme yok dedıler aldık travem sıstem 500 tl ye ıbana attık ve baktık kı paradan sonra engellenmısız 🤷♀️
srfnr FatmaNur1883 valla benotonun hic bi modeli iyi degil bence uygun diye iki kere masraf etmeyin bizede hediye gelmisti biz degstrip baska aldik sikayetlerine bakin bi isterseniz
FatmaNur1883 srfnr Yok canim beneto yu bende iyi yorumlar duymadım almayı düşünmüyorum zaten pek bi fark yok diğer baby plus yoykoyla diye biliyorum
Esrag Gulmartin ben de mamas&papas fıt aldım.kullanmadım henüz ama baya araştırmıştık sağlam ve güzel olduğunu düşünüyorum
Kbrbydk Esrdmr hangi model aldınız acaba? Bende bir kaç modeline baktım ama çok kocaman geldi gözüme. Fit 2, fit, solid ve pocket e bakmistim.
Ilg srfnr peki yeni çıkan modeller doona marka oto koltuk, puset ve bebek arabası olarak kullanılıyormuş.
srfnr Ilg onu zenginler alsin 😁 o sadece pusset 6 ay sonra tekrar bi araba almak gerekiyo 😁 vede cok pahali
Saraalp Ilg doona yı çok araştırdım evet çok kullanışlı bebek arabası puset ve oto koltuğuna dönüyor, pratik ama kullanım süresi çok az ve tekerler yere değiyor sonra koltuğa çok içime sinmedi o sebeple