Saraalp ZehraMuge inglesina aptica aldık, bakalım deneyip göreceğiz, tek elle açılıp kapanması, tekerlerin büyük olması, hafifliği ve sağlamlığı sebebiyle tercih ettik
Saraalp Ilg doona yı çok araştırdım evet çok kullanışlı bebek arabası puset ve oto koltuğuna dönüyor, pratik ama kullanım süresi çok az ve tekerler yere değiyor sonra koltuğa çok içime sinmedi o sebeple
Ilg Saraalp kullanım ömrü ne kadar acaba bende öyle okudum fakat kaç aya kadar kullanılabilir onu tam olarak bilmiyorum. Benimde kullanım ömrü az diye kafam karıştı
FatmaNur1883 srfnr Yok canim beneto yu bende iyi yorumlar duymadım almayı düşünmüyorum zaten pek bi fark yok diğer baby plus yoykoyla diye biliyorum
Saraalp Ilg 13 kg a kadar kullanılıyor , çok az geldi bana süresi , aslında hafifliği ve pratikliği çok güzel
Ilg Saraalp evet hafiflik ve kullanış yönünden gayet güzel ama kullanım ömrü çok az fiyatıda az birşey değil yani alınsın kısa süre için. Başka bakıcaz artık :)
srfnr Minica_Eylul canim baston o tek yonlu oluo puset cift yonlu oluyo sadece zten 1 yasindan sonr aherkes baston aliyo ama istersen normal cift yonlu al ilerde baston alirisn ayninparaya geliyo yine
Minica_Eylul Deletedmom00260 hâlâ karar veremedik 😂 bu modeli de çok sevdim.. çift yön olmaması sıkıntı.oluyormu?
Deletedmom00260 Minica_Eylul Bize bir sorun yaratacak gibi durmuyor benim bebeğim kış bebeği zaten ilk 3 ay arabayı kullanamam dışarıda, daha sonrası için de çift yön özelliği çok önemli değil benim için zaten büyümüş olacak.
Kbrbydk Yenianneadayi2208 bende casual Vista dusunuyorum baktım inceledim iki gün önce e bebekte. 1300 tl indirimdeydi eğer düşünürseniz. İnanın çok uygun fiyatı bence ve çok kaliteli duruyor. İlerde tekrar baston araba almanıza bile gerek kalmıyor. Puseti de var ilk zamanlar icin
Kbrbydk Esrdmr hangi model aldınız acaba? Bende bir kaç modeline baktım ama çok kocaman geldi gözüme. Fit 2, fit, solid ve pocket e bakmistim.
Nursahergun Bebek arabası kraft prego ibiza çok marka var ama zevk işi olsa gerek hafif bisey biz aradık ağır olmasın dye açıkçası biz bulduk ranger elele katlaması çok kolay zarif kullanışlı oldu bize bebişimize aldik Fiyati 1800 geldi sonunda. 😊😍. E bebek magazalarinda var Elelebaby.❣🤰