Gozde2016 aslikls3 bu modelin siyahının tekerlekleri farklıymış sanırım öyle mi siz hangi renk aldınız ve nereden
aslikls3 Gozde2016 biz siyahını aldık trendyoldan almıştık renklerine göre tekerlekler de ama kalite açısından bir farklılık yok bildiğim kadarı ile tekerleklerin sadece rengi farklı
Gozde2016 aslikls3 anladım bi forum siyahın tekerleri farklı jant yazıyordu da kafam karıştı kalite olarak aynıysa sıkıntı yok 😊 puşeti nasıl uzun kullanılır mı kimisi baya küçük oluyor ya
Aslihanfs Pierre cardin alias aldım ben, internet üzerinden aldım hepsiburada da indirim vardı dün geldi duruşu çok güzel kaliteli ve kullanımı kolay görünüyor, şirkette kurduk hatta. Arayışta olanlara tavsiye ederim.
aslikls3 Gozde2016 genellikle aynı bence pusetler ama kraftın çoğu modeline göre bi tık daha büyük ve puset şekli G şeklinde bence diğer pusetlere göre daha çok kullanılır C şeklinde olan pusetler kullanılmıyor 4-5 aydan sonra
ozgeya Gulmartin Biz Urbo2 modelini kullanıyoruz.Diğer hantal traveller gibi değil asla.Kapalı haliyle çocuk odamızda duruyor yer kaplamıyor.Arabamızın bagajına rahatça sığıyor.Bebeğim 15 aylık,hala rahatça kullanıyoruz.Daha uzun vadede de baston pusete ihtiyacımız olmayacak.