Duamucizem Tugbasentrk12 kötüyü cagirmsyalim olumlu pozitif olalım dua edelim birbirimize rabbim hifzinin altina alsin emabetimiz ona ins yavrularimiz saglikla gelecek dünyaya ıns
spiker_anne superrmomy ben biraz erken hissetmiştim 15 te pıt pıt hareket etti. 17 den sonra cok daha net ve düzenli oldu 💙
Yildizim5 superrmomy 18. Hafta hissettim baya vuruyordu fazla hareketli 😀 onun öncesi emin olamıyordum şuan 22 yiz
Annemmm2 superrmomy 35+1 haftalığım suanda canım baya büyüdü 🤭 20 haftada hafif bombe vardı göbüş gibi 🤣 hissedebilirsin 18 de de bence normaldir
Semella 17 +4 te hissettim ilk geebelik 3 gündür hissediyorum 18.haftaya giriyoruz oğlumla. Harika bi duyguymuş kesinlikle gaz değil ayırt edebiliyorum 🙏💕
superrmomy Semella Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu içimizde pit pit kımıldayan atan bir kalp var ❤️
Annemmm2 superrmomy evet kuzum insallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız 💞 zaman cabuk gecer 🤣 bir bakmışsın kucagında
Mrv1234 superrmomy canim illaki hissediyorsunda hani insan emin olamiyo isde ben disardan gordugum icin emin olmustu te ozmandan hareketliydi simdide ayni bir dk durmuyo yerinde🤣🤣
Tugcem92 superrmomy 17. Haftadan beri hissediyorum :) ilk bebeğim, zayıf olduğum için erken hissettim
Mrv1234 superrmomy saol canim benim dilerim en yakin zamanda sende disardan gorursun o bambaska bisey😍😍allah sag saglim saglikli bir sekikde kucagina almayi nasip eysin bebeğinizi😍
superrmomy Annemmm2 insAllah canım ben hem sabırsız hem tecrübesiz hemde evhamlı bir anne adayıyım insAllah zaman su gibi akıp gider bi an önce kavuşurum bıdığıma 😄😍
s_koc superrmomy bence gazdan kesinlikle farklı oluyor onu anlıyorsunuz böyle daha sevimli bir pıtırtı😄 arada pıtırtı gibi oluyor arada da karnınızın içinde suda yüzen balık varmış gibi oluyor
superrmomy s_koc bugün tam olarak öyle oldu sanki birsey kaymış gibi ama dışardan göremedim canım o yüzden emin olamadım ☺️
Omerinzevcesi Haftamdan itibaren hissetmeye başladım yarın 18+1 olucaz net hissediyorum artık hiç durmuyor oğluşum 😊
superrmomy Omerinzevcesi erkek bebisler daha çabuk başlarmış kızlar biraz daha geç olur diyorlar yarın soracağım doktoruma canım bebis mi gaz mi diye ☺️