superrmomy s_koc bugün tam olarak öyle oldu sanki birsey kaymış gibi ama dışardan göremedim canım o yüzden emin olamadım ☺️
Nevink Bu konuda bana dua edin lutfen garip gelecek belki ama hem artik kipirtisini duyayim sagliklimi birazda olsa ondan haberdar olayim istiyorum hemde kipirtidan deli gibi korkuyorum 🙈😐
Tugbasentrk12 Duamucizem banada öyle diyorlar ama kız mış gibi geliyor bana hala daha soruyorum doktoruma kesin erkek mi diye :))))
fatma1993 Duamucizem ayni duygulaf icindeyom acaba iyi mi degil mi neden hissetmoyorum.21.haftamdayim
Nehir66 superrmomy Mrba canım bende 18 hafta da hissettim bebeğimi 19+4 haftalık olduk ☺️Karnımda 16. Hafta belirginleşmeye başladı şuanda karnım biraz büyüdü 🙈🤭
Berryberryberry superrmomy ben de 16’da hissettim her dakika olsa diye dua ediyorum resmen :) değişik bir his
Bebikom_ superrmomy 19. Haftadayım 2-3 haftadır içimde kupırdandıgını hissediyordum. Ama dun ılk defa esım elıylede hıssettı tekmeleri. Tarif edilmez bir duygu
Kadis26 Ben 17. Haftamda hissetmeye başladım sanki kalp atışlarımı karnında hissediyordum şimdi 23. Haftadayız artık çok net hareketlerini hissediyorum hatta kıpır kıpır 😊