Tugbasentrk12 superrmomy rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah benim de bu günlerde erken doğum yapcakmisim gibi bi korku var içimde 😑
superrmomy Tugbasentrk12 siz kaç haftalıksınız bu vesveseler annelerin peşini bırakmıyor hiç 😕 Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah ☺️
superrmomy EbruIrmakAhmet bende aynada bakıyorum karnımı cekip ne kadar çekersem çekeyim hafif bi çıkıntı var gibi valla bende saldım pekte iştahliyim bu aralar ☺️
EbruIrmakAhmet superrmomy tadını çıkart boşver kontrolü elden bırakma tabi ama çok keyifli bi dönem her anı ayrı güzel ye iç dinlen gez toz bebiş gelince biraz kısıtlanıyosun çünkü 😉
Tugbasentrk12 superrmomy 23+4 sormayın valla hep dua ediyorum rabbime zamaninda gelsin die psikolojim bozuldu sanirim ya interneten bakıp duruyorum kaç saatir 😑
simsekkiz8 superrmomy ben 16+3 de hiss etdim ilk. Karnim 18den sora belirginlewdti wimdi 22 ve cok kucukde olsa hiss ediliyo kenardan artik
superrmomy Tugbasentrk12 iyi düşünelim iyi olsun anladığım kadarıyla böyle bir riskiniz yok evham yapıyoruz daha şimdiden korkularımız heyecanımız en güzelİ teslim olmak Rabbimize emanet etmek herseyin hayırlısı insAllah hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza ❤️🤱
Duamucizem Tugbasentrk12 zaten internette yazanalr bizim psikolojimizi bozuyor okumak istemiyorum bugün sabahtan beri elimde tel neden hissetmiyorum diye bakıyorum şuan başım çatliycak derecede ağrıyor yapmamam gerek stres aslında bizi etkiliyor ama elimizde olmuyor
superrmomy EbruIrmakAhmet mümkün oldukça dikkat ediyorum canım hem sağlıklı beslenmeye hem kilo almamaya çok fazla gezemiyorum ama bu güzel günlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum ☺️
Duamucizem 17+6yim hissetmedim hala bazen damar atmasi gbi bise oluyor ama.bebek mi anlamıyorum derinden geliyor cunki
superrmomy Annemmm2 yarın doktor kontrolüm var doktoruma soracağım gaz mı bebis mi diye karnınız büyüdü mü ☺️
Tugbasentrk12 Duamucizem ay sormayın valla ya psikolejm gerçekten bozuk şuan okadar korkuyorum ki rabbim herseyin hayirlisini versin inşallah 🙏🤲
fatma1993 Duamucizem ayni duygulaf icindeyom acaba iyi mi degil mi neden hissetmoyorum.21.haftamdayim
Duamucizem Tugbasentrk12 kötüyü cagirmsyalim olumlu pozitif olalım dua edelim birbirimize rabbim hifzinin altina alsin emabetimiz ona ins yavrularimiz saglikla gelecek dünyaya ıns
Annemmm2 superrmomy 35+1 haftalığım suanda canım baya büyüdü 🤭 20 haftada hafif bombe vardı göbüş gibi 🤣 hissedebilirsin 18 de de bence normaldir