superrmomy Merhaba hamişler 👋🏻 Bebislerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz ve karnınız ne zaman büyümeye başladı 🤰 18+4 günlük hamileyim bir kaç gündür kıpırtı oluyor ama gaz mı bebiş mi bilemedim 🤷♀️
Mrv1234 superrmomy ben ilk hamilelligimde kizima 1i hafta icerisinde hissettim ve zayif oldugum icin disardan hareketinide hormustum esim inanmamamisdi damarin oynuyodur filan demisti 19 hafta icerisinde bi gun hareket ederken gostermistim cok sasirmisti😃😃
superrmomy Kizim_ve_Annesi bende hissediyorum galiba daha karnım bile çıkmamışken çok değişik bir duygu ☺️
Dygbrk 21 hafta da hissettim şuan 23+5 oldu kimse hamile olduğuma inanmıyordu yeni bianda büyüdü karnım🙈🙈
superrmomy Dygbrk ilk hamileliğim heycanla her sabah ayna karşısında büyüyor mu diye bakıyorum bazen korkuyorumda neden büyümüyor diye 🤦♀️
superrmomy Tugbasentrk12 tam olarak hareketlerini tarif eder misin kimisi kelebek çırpıntısı gibi diyor Bende ayırt edemiyorum ☺️
Tugbasentrk12 superrmomy valla benimki de böyle damar atar ya mesela öyleydi doktoruma sordum evet artik hisetmeye baslamisin dedi şükür şimdide yerinde durmayo maşallahı var paşamın 😍😍😍
superrmomy Mrv1234 aslında bende çok kilolu degilim 60 kiloyum 1.70 boyum bir kaç gündür uzanıp kendimi takip ediyorum nadir olmakla beraber bi kıpırtı var ama ayırt edemiyorum ☺️
superrmomy Tugbasentrk12 masallah canım Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu karnın belli miydi o haftalarda ☺️
EbruIrmakAhmet Benim bu hafta belli etti karnım kendini 14+5 ikinci gebeliğim ondanda olabilir bide hissetsem artık Harika olucak
Mrv1234 superrmomy canim illaki hissediyorsunda hani insan emin olamiyo isde ben disardan gordugum icin emin olmustu te ozmandan hareketliydi simdide ayni bir dk durmuyo yerinde🤣🤣
EbruIrmakAhmet superrmomy sal göbişi gitsin fırsat bu fırsat modundayım 😂 ama önceden içime çekebiliyodum çekemiyorum şimdi
Tilbedere Merhaba arkadaşlar ben 18. Haftamda net bir şekilde hissettim oğlumun hareketlerini öncesindede gaz baloncukları gibi oluyordu içimde tam anlayamıyordum☺️
superrmomy EbruIrmakAhmet bende aynada bakıyorum karnımı cekip ne kadar çekersem çekeyim hafif bi çıkıntı var gibi valla bende saldım pekte iştahliyim bu aralar ☺️
Tugbasentrk12 superrmomy rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah benim de bu günlerde erken doğum yapcakmisim gibi bi korku var içimde 😑