Gamm Mrvmrv canım ben 33 haftamdayım aynen 17 kilo aldım şimdiye kadar. Herkes son iki ay çok kilo alıcaksın filan dedi ama ben bir aydır aynı kilodayım 🤷🏻♀️ İştahım azaldı bebekler kilo alıyor bakalım bu hafta almışlar mı hastaydım ve hep kustum ama bünyeden bünyeye değişiyor herhalde
CansuCaner Mrvmrv son 2 hafta ben artık tartılmayı bıraktım o kadar çok kilo aldım ki 😂 68 le hamile kaldım doğuma giderken 100 kiloydum. 2 hafta oldu doğum yapalı 17 kilo verdim. Patlamazsın merak etme doğurunca pıt pıt gidiyor kilolar. Şimdi hedefim 65 e düşmek ama bakalım kısmet 🤷🏻♀️
Mrvmrv CansuCaner yaa bunları duymak ne güzel valla 😻 forumda herkes sanki 3 kilo almış gibi davranıyo yalnızım sandım 😅
ArzuK CansuCaner ya aynı durumdayız ben de 68 le hamile kaldım ve şuan 6,5 aylı hamileyim tartılmayı bıraktığımda 92 kiloydum Bi kısmını en azından vermiş olmana çok sevindim umarım ben de öle verebilirim 🙏peki şeker yükleme testi yaptırdın mı nasıl çıktı mereka ettim canım
ArzuK seyda_44 yok canım bu hafta yükleme yaptırıcam vallahi var çok alanlar ben gibi kilo yorumlarda yazıyor bilmiyorum sebebini Dr bünyesel dedi 🤷♀️
Linesarye Aysenurgocmez aynen canim artk daha az yiyorum ama yine de alıyorum :(( insaAllah dogumdan sonra gider kilolar
Nur-11 Biri banada kilo alma yöntemini söyledin 59la hamile kaldım 48e düştüm şimdi 52 kiloyum 29+4üm🙂 1 aydır kilo alımım durmuş aynı yiyorum aslında ebe durmaması gerekiyordu bebekde sıkıntı yaratır bak deyince korktum 🤷♀️
Nefesveannesi Nur-11 hiç korkmayın bende hiç almadım sayılır 70 le hamile kaldım 66 ya düştüm son haftalarım 75 kiloyla bitircem inşallah ve bebeğimde maşallah iyi
doganBanu Nur-11 günde 3 ana 3ara öğün yapın, bolca kuruyemiş fındık, badem, ceviz yiyin, süt içerken içine bal dökün, bolca meyve arada tatlı kaçamakları yapın bakın nasıl kilo alıyorsunuz🙈
CansuCaner Mrvmrv forumda herkes manken tatlım bir sende bende hamile iştahı var sadece biz sade vatandaşız 😂 illaki az kilo alan da vardır ama bursada epey ünlü ve çok fazla gebesi olan bir doktorun hastası olarak söylüyorum ki, ne zaman muayeneye gitsem 100 kişiden 1 kişi doğru düzgün kilo almamıştı 99 u bizim gibiydi yani.
Naaagihannnn Mrvmrv aaa cok gecmis olsun ins zamanini yakalamistir afacan 😊 saglikla kucagina al ins 🤲
CansuCaner ArzuK şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıkmıştı. Nasıl o kadar kilo aldım anlam veremiyorum. bebeğin eve gelişinin heyecanıyla ve yeni düzene alışmaya çalışırken anlaşılmıyor nasıl gittiği kiloların. Bir de ben şerbettir ağır tatlıdır hiç yemedim. Çok çok su içiyorum süt olsun diye rezene çayı içip dereotu yiyorum. Tatlı olarak neredeyse her gün ara öğün gibi az şekerli sütlaç yiyorum sadece yalan yok 😅 başka türlü dayanılmaz çünkü lohusalıkta hakikaten insanın canı çok tatlı şeyler istiyor. Sen de verirsin hiç merak etme. Sütünü artıracak ve bebeğe gaz yapmayacak şeyler yemeye çalış. Zaten gaz yapmayan çok az şey olduğu için emin ol daha çabuk kilo verirsin.
Birminikprenss Mrvmrv ben ilk gebeliğimde 49 la hamile kaldım 75 le doğuma girdim şu anda da 19 haftalık hamileyim 56 ile hamile kaldım 60 olmuşumdur göbüş popiş aldı başını gitti de😂❣️
Kizkalesi Mrvmrv valla canım kişiye göre değişir ama ben 28.haftadan beri 2 kilo aldım sadece 35+3 deyim şuan ama öncesinde 14 kilo almıştım
Zhratycu 64 ile hamile kaldim ilk aylar surekli hastanede gecti ve 56ya kadar dursmustum. Suan 26+2 deyiz ve 63 kiloyum. Sadece top gibi gobegim var simdilik umarim cok almam.
Minnos12anne Aysenurgocmez cunku durduramdim kndimi 😂😂ekmegin icine ekmek sarip yiyen bi benimdir heralde 😂😂