Mrvmrv Foto03 hahahah al bendende o kadar 😅 olsun bu seferde güzel Bi hamiş olmuşsun 🙈 artık almasak iyi tabi ama 🙄
Mrvmrv Gamzeli_1 beslenmende bişey değiştirdin mi peki herkes beni korkutuyo ohooo şimdiden böyle aldın son haftalarda iyice alcan 😈 diye😞
Gamzeli_1 Mrvmrv yok canım meyve ve bol su tükettim inan 1 aydr 1kilo almamışım ki çabuk kilo alıp zor verenlrdnm blok yazılarda da son aylarda istahszlk yememe istemi oluyms hatta doktrma da sordum dedi bni senin kilon deil çocuğun kilosu ilglndrr 🤣😄😄😄
Mutlu_anne2 Mrvmrv ben kızım da 8 aya kara 15 Kilo alıp Son bir ayda 10 kilo daha alıp 25 le kapanis yapmıştım şimdi de 14 Kilo aldım 35+3 haftaligim Son aylar im 😁
Naaagihannnn Mrvmrv evet aslinda yiorum da yani bos durmuorum ozellikle aksamlari sut meyve vs tuketiorum ama sanirim gunduz yemedgm icin cnku kahvaltiyi oglen yapiorum haliyle aksam yemegne kadr bisey yemiorum ondan kaynaklanio sanirim 🤷♀️
Nrslbkc @Foto03 bende aynen böyleyim canım 13 kilo almışım ama sadece bi göbek var ortada nasıl oldu anlamadım🤦♀️
Foto03 Nrslbkc sadece göbek gibi mi görünüyor 😂 yüzüm falan çok şişti ya ama doktor dedi kilo değil bu ödem çok var sende doğum yaptıktan sonra hemen söneceksin dedi
Mrvmrv Naaagihannnn benim kan pıhtılaşmam var o yüzden kan akımımız görece yavaş sizlere göre karın çevresi 2 hafta geriden geliyo bakalım bu cuma bidaha bakıcak doktor inşallah yakalar proteinle besleniyorum
Tugbardm Mrvmrv 35. Haftam 63 le hamile kaldım 75 oldum haftada bir kilo alıyorum bu aralar 80 i görmeden doğururum inşallah ya nasıl vericez bu kilolarııı
Naaagihannnn Mrvmrv aaa cok gecmis olsun ins zamanini yakalamistir afacan 😊 saglikla kucagina al ins 🤲