Ftm-Srgn ayni durum biz de de var benim kaynanam da ayse esim ayse olacak gelenek diyor ilk bebeğim isim düşünme heyecanı yasayamamak canimi sıkıyor
Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek
Papatyakalplikadin başınız sağ olsun 😔 ben de annemi 46 yaşındayken kaybettim. Kaynanam evlendiğim günden beri inşallah bir kızın olur annenin adını koyarsın diyordu. Ama ben kızıma Hatice diye seslenirken kendim de acı çeker miyim diye düşünüyordum. Şu an cinsiyet kesin olmamakla birlikte kız. Doktor bunu söyledi söyleyeli Hatice diye sevmeye başladım. Umarım hayırlı sağlıklı ömürleri olur 🐞
Yenianneadayi2208 canım doğruyu söylemek gerekirse ne modern ne Kuran'da geçmesiydi benim düşüncem manidar olsun adıyla yasasin dediklerinde güzel bir anlamı olsun istiyordum o yüzden Serra ismini istiyordum (bolluk bereketlim demek) ama öykü ismide çok hoş naif bir isim ve esimle ortak fikrimiz ama manidar değil o da manidar diyosan Zeynep diyor öyle yani 😅😅
Yenianneadayi2208 Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah hayırlı evlatlar olsun yavrularımız
Ftm-Srgn Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin bu konuyu kendine stres yapipta hamilelik sürecini zor geçirme tatlım
Kuzucukannesi ayy bizimkiler Elazığlı sence güzel söyleyebilirler mi doğu şive siyle🙄🙄🙄
Kemer07 antalya eğitim araştırma devlet hastanesi. Burcu aykan yüksel. Çok harika bi doktor tavsiye ederim
Kemer07 sen kaç aylık senin bebiş belli mi cinsiyet
Eslifdenizc çınar arası istiyordum ben hep rüyamda yekta gördüm diye onu koyacaktım fakat kız olduğunu öğrendik ben Masal diyorum eşim Nefes kura çektik masal çıktı hala diretiyor 😂😂
Nagihankilic ben açelya ismini çok beğeniyorum bide İlayda, askada isim benimde aklıma gelmiyor vallahi 😂😂
Tlaynz12 kız çocuğuna Yekta koyan var aslında ama sanırım unisex olarak geçmiyor. Ama Masal güzelmiş cidden ismiyle yaşasın🥰
Nagihankilic kızım olsa ya Ay Mila yada Asya koyacaktım ama oğlum oluyo size fikir olur belki 😂😂😂
Nagihankilic Sive olunca ne koysan farkli cikabilir. O kadar hesap edersek isin icinden cikamayiz ☺️
Deletedmom138 inşallah canım ya eşim gıcıklık yapıyor ne zaman nefes dese doguracam bak şimdi diyorum 😂😂
Sweetblonde88 kesinlikle😊
07antdefne 15+3 haftalık bir kıza benziyor dedi ama ayın 10 unda kontrolüm var inşallah beli olur net olarak 😊