• isimler
  • Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek

Nagihankilic kızım olsa ya Ay Mila yada Asya koyacaktım ama oğlum oluyo size fikir olur belki 😂😂😂

sevval55 i harfiyle isim bulmaya zOrlamis gibi olmazmi acaba

07antdefne 15+3 haftalık bir kıza benziyor dedi ama ayın 10 unda kontrolüm var inşallah beli olur net olarak 😊

Didi6 i harfiyle isim bulmaya zOrlamis gibi olmazmi acaba

aytii ah kuzumm aynı kaderi paylaşıyoruz desene. Allah yardımcımız olsun tüm annesiz babasızların. Yengem demişti ki bir gün; annesizlik her yaşta zor Allah kimseyi ana babasız koymasın 🙈 elbette seslenirken acı çekeriz ama Allah nasip ederde ömrü yeterse herkes seslendiğinde annelerimizi hatırlayıp belki arkasından dua ederler. Önemli olan hayırlı evlat olmaları ♥️ Başın sağolsun kardeşim Allah Nur içinde yatırsın hepsini inşallah

Nagihankilic bizde 25 haftalığız ilk ismimizi bulduk Ceylin olacak ama ben iki isim olsun istiyorum ikra ,hazal, hüma,,rümeysa, ruveyda, ada ,evsa,berra ikinci isimde bunlardan birisi olacak da bir türlü karar veremiyorum 🤔😤❤🙏😥👼🏻

Ztbr Hayır canım. Kibar isim deyince akla ilk gelen isimler İnci ve İpek zaten. 😊 İ harfine uydurmak gibi bi durum yok.

Nagihankilic
      Önce Arden
      Efnan
      Erva
      Şimdi Şura dedim ama hala kararsizim ya :(
      Oğlumun adı Tuğra ona isim bulmak daha kolay olmuştu. Kiz isimlerinden bi karar kılamadım.