Mehtaponur Tugbacan Hemen hemen ayniyiz o zaman.. Bende endişeleniyorum dün gece sirt ağrısı kasik agrilarim oldu Inşallah dogum yakındır 40 ki beklemek istemiyorum 😁 33 haftalık 2380 43 cm dik 36 haftayla uyumluyduk. sizin nasıl?
Tulay61 Benimde 35+2 ilk bebegim sezeryan olacak ama hala gun vermedi doktorumuz bu hafta verir insallah bel agrisi disinda hersey cok iyi gidiyo
Meltemkskn Mom666 kızlar çok kötüyüm ben lütfen kendinize dikkat edin ve grip olmayın resmen yataklara düştüm ölüyorum geceleri uyku yok gündüz uyku yok kemiklerim sızlıyor çok dikkat edin kendinize hiç bir sey fayda etmiyor😭😭
Dnznrgz Mom666 bende ocak annesi olacaktim 9 ocakti tarihimiz ama bemim ogluş bekleyemedi 4 gün önce 36+6 da geldi o kadar da konustum 2020 de gel annem diye 😄
Mehtaponur Dnznrgz Nasıl oldu canım merak ettim ? kuvezde kaldı mi ? belirtilerin var miydi günler öncesinden
NERDOGDU Ben 34+3üm. 30 ocak son gün. Ben bir kaç hafta erken gelsin istiyorum. 39 gün çok geliyor. 🤭
Kayraruzgar Mom666 uygulamaya göre son 43 ama biz sezeryan günümüzü aldık son 33 gün kaldı😍😍 cuma kontrolümüz vardı 33+4de 2556 gramcık bir tosun paşayım ve kafamda kereviz gibi kocaman👶👶👶
Sulebrk Mom666 10 gün önce kilosu 2860 idi yarın tekrar gideceğim. Alttan muayene edecek karnım aşağı inmedi🙈
Melis1226 Mide bulantisi ceken var mi benim hic olmadi olmadi su son bir haftadir asiri midem bulaniyor 35+6 yim
Busy92 Melis1226 aynı haftadayız canım bende de tüm hamileleğimde gram bişi yoktu şu son 1 haftadır bulantı karnımın üst kısmında ki doğum çizgisinde tuhaf bi kaşıntı ve sol kasığımda ağrı hissediyorum😣
_Mom1 Melis1226 ben de 37.haftadayım ilk kez dün kustum mide bulantisindan 😬😬 dr bebek mideye baskı yaptığından reflu kaynaklı bulantı olabilir dedi
lisansli_Mom49 Bizde 36+0 3000 grdık nst de hafif sancılar çıktı Çarşamba gidecem Altan muayene olcam bakalım artık o zaman 37+1 olacağız hafif Kasık ağrıları ve ishal var bendede hayırlısıyla kucağimza alırız inşallah sağlıklı bir şekilde 🙏
MiranRenas lisansli_Mom49 haftamız aynı imiş kilosu için ne diyor doktorunuz kilolarda hemen hemen aynı benim ki iri diyor ama bakıyorum aynı haftalarda üç aşağı beş yukarı aynı benim doktor abartıyor sanırım 🤔
Mehtaponur lisansli_Mom49 Canım bende de ishal halsizlik ve ara ara kasik ağrısı oluyo. Doktora sordun mu ishalim sebebini?
Aryacigdem Gonca3462 şuan kac haftalıksınız benimde 27 ocağa verdi doktprum sezeryan günümü ben 34+5 günlüğüm
CansuDRY Mom666 Karnım bayağıdır aşağıda. 36+6 olduk. Oğlum da 36+2'de 3040 gr'dı. Heyecanla bekliyoruz, hakkımızda hayırlısı.