MiranRenas lisansli_Mom49 haftamız aynı imiş kilosu için ne diyor doktorunuz kilolarda hemen hemen aynı benim ki iri diyor ama bakıyorum aynı haftalarda üç aşağı beş yukarı aynı benim doktor abartıyor sanırım 🤔
lisansli_Mom49 MiranRenas 37 ile uyumlu dedi canm gayet iyi dedi şuan normal Doğum için bir sakınca yok bebek te dönmüş Çarşamba çatı muayesi olacam iste
Fasulyeninannesiii Mom666 bugun 35 haftalik olduk teyzesi son 35 😍 34+1 de 2538 gramdk yarin kontrolumuz var tekrar 😊
esyar 36+1 im doktorum 38 haftalıkken doğabilir dedi . Normale göre doğum tarihimiz 19 Ocak kilosu en son 2550 idi sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi
MiranRenas lisansli_Mom49 hadi hayırlısı canım Rabbim bir avazda kurtarsın 🤲 benim Sezaryan kilo çok da önemli değil ama kilolu falan deyince burada okuyorum aynı haftalar hep 3 kilo civarı benim de normal o zaman 🤗
Cge_14 Mom666 sıra bize geliyor yazısını görünce kalbim hızlandı 😄 34+5 deyiz bizde kolumuz 2700. Artık çalışmayı bırakıyorum. insalalh zaman hızlı geçer de saglicakla alırız yavrucuklarimizi kucagımıza💕
Mehtaponur Dnznrgz Nasıl oldu canım merak ettim ? kuvezde kaldı mi ? belirtilerin var miydi günler öncesinden
Dnznrgz Mehtaponur hiçbir şey yoktu arada kasılma oluyordu sadece carşamba sabahta doktordaydim nstde hic sorun yoktu hatta baktı çok güzel dedi akşam 6 gibi kasılmalarin çok sık olduğunu fark ettim dk tutunca 6 7 dk fln oluyordu ama sadece kasılma yabi sanci hissetmiyorum bende herhalde geçer dedim 7de devam edince sayaç indirdim ordan bi baktim 1 saatte 5 dkdan 2 buçuk dkya düşmüş sanci hissetmiyorum ama cok az sonra doktoru aradim hemen hastaneye çağırdı nstde sanci 100 cikiyor sürekli zaten zorunlu sezeryan olacaktım hastaneye gittim yarim saat sonra doğuma alındım esya ayarlamaya bile gondermediler ultrasonda sabah 3180 cikan oglum 2640 doğdu ki kilosu iyi diye pek dikkat etmemiştim beslenmeye ona üzüldüm baya kuvoze girmedi ciğerleri gelişmiş direk odaya çıkardılar ama emme refleksi sıkıntılı 4 gündür savasiyoruz resmen sisen memeler pompalar fln
Mehtaponur lisansli_Mom49 Canım bende de ishal halsizlik ve ara ara kasik ağrısı oluyo. Doktora sordun mu ishalim sebebini?
lisansli_Mom49 Mehtaponur yok canm doktordan sonra oldu zaten ama karnım fln ağırmıyor sadece lavaboda fark ediyorum bide araştırdım son bir ay olunması normalmış
Sema1994 37.4 gunluguz onumuzdeki gunlerde randevu alip komtrole gtcm normal dogm olck insallah programa gore 8 ocak ama doktorm bu ayin sonu yada 1 ocak yil basi gunu olabilr dedi
AyselAlper Sema1994 neden erken bir tarih verdi canim bebegin kilosundan falan mi. Benim de seninle aynı tarih yarin çatı muanem var
Kuncutum123 Merhaba kizlar.Biz SAT-a gore 36+6 fakat ultrasona gore 35-36 haftalikmisiz) spinal sezeryan olcam 6 ocak dedi doktor bakalim nasil olucak) 27 aralikta nste gircem.cok korkuyorum zaman daraldikca....
Kizkalesi Ne çok ocak annesi varmış bende ocak annesiym, sezeryan olcak ama daha günü net değil cuma günü belli olcak normalde 14/15nocak ama Aralık bitsin karar veirriiz bebek erken gelmek isteyecek gibi duruyor dedi bakalım artık ne zaman olcak 😊
sevval55 Mom666 35 haftalık oldk yarın sabah gidicem kontrole insallah kilosu boyu iyidir pek beslenemediğimi dusunuyorum 😓 heyecan cok ❤️