Oguzaysel Gulsahvl 34+6 dayım benzer sıkıntılarım var enfeksiyon azaldı çok şükür ama sırt ağrısı nefes alamama yüznden yatisim yapıldı 2 gündür hastanedeyim bir süre gözlem altında olacaksin dediler merakla bekliyorum bende , bebegnizin kilosu nasıldı?
Gulsahvl Oguzaysel Rabbim hayırlısıyla vaktinde sağ salim doğurmayı nasip etsin. 2.300 gr doğdu şuan 2.100 lerde kilo alımı çok yavaş daha 2 gündür vermeye başladılar zaten
Semra61 Gulsahvl Allah hayırlı şifalar versin inşallah miniğe ve size güç versin evinizde sağlıkla bir ömür geçirin inşallah
Busra8181 Gulsahvl Allah yardımcın olsun inşAllah sağsalim kucagına alıp evinize gidersiniz inşAllah bende 31+6 da doğum yaptım 5 gündür küvezde 2 günde bir süt götürüyorum cok zor orda bırakıp eve gelmek :((
Gulsahvl Busra8181 evet çok zor bir durum Rabbim sağ salim kucağınıza alıp eve gitmenizi nasip etsin. Er geç oradan çıkacak annesi şükredin dua edin bizim sınavımız daha zor Rabbim tüm evlatları anne babasına bağışlasın 😢
Kockbra Gulsahvl Allahım sana ve yawruna güç kuvvet versin en kısa zamanda bebegın yanında olur inşallah. 🤲❤️
Sema1994 Gulsahvl bnde caresiz bekledm evladmn basinda elim kolum tutmaz olmstu insallah sen kavusursn yavruna seni ck ii anliyrm gercektn tum dualarm seninle ve snin gbi evladni bekleyenlerde insallah hayirlisiyla kavusun
Gulsahvl Sema1994 😢 Allah razı olsun benim de tüm dualarım yavrusuna kavuşmayı bekleyen annelerle Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağolun ❤️
3246nsns Gulsahvl cok zor seyler yasamissin canim bende 34 haftaligim suan Allah kimseye yssatmasin rabbim yardımcin olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah
Gulsahvl 3246nsns amin Allah razı olsun canım sende sağ salim vaktinde kucağına alırsın inşallah meleğini
Aynurince Gulsahvl tez zamanda bebeğin sağlığına kavuşur inşallah.. Sende bebeğine kavuşursun inşallah.
Gonca3462 Gulsahvl allah yardımcısını olsun minigin bian önce sağlığına kavuşsun evine kavuşsun dilerim🙏 çok gecmis olsun