Ancak Minnakbebis rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli birbirinize kavuştursun inşallahh 🤲🏻Herşey güzel olacak inşallahh
Drryy Gulsahvl bende çok zor bir normal doğum geçirdim bebeğim de bi sorun yoktu çok şükür ama olma ihtimali yüksekti doğum zor olduğu için şuan hamileyim riske atmamak için kesinlikle sezeryan istiyorum bunun için özele 7.000 TL para ödeyip paket aldım hatta
Gulsahvl Drryy imkanınız varsa riske atmamak en doğrusu Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
gamzebngaa_dmr Gulsahvl ALLAHIM bir an önce şifasını verir inşallah çok üzüldüm ya ALLAH kimseyi yavrusuyla sınamasın inşallah 🙏😢
Gulsahvl gamzebngaa_dmr amin Allah razı olsun Rabbim daha büyüğünü vermesin en zor sınavlardan biri evlatla sınanmak 😢 Allah hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah
ikizannesi2 Gulsahvl Rabbim yardımcınız olsun inşalalh acil şifalar versin en kısa zamanda sağlıcakla kavuşun yavrunuza inşallah..
Basakasaf Gulsahvl evladını kaybeden bi anne olarak o yoğun bakımı çok iyi bilirim bizimki çok farklı bi durumdu kalbinden rahatsızdı😢😢 Rabbim hiç bir zaman. Korktuğumuza uğratmasın.. dualarım kendi küçük yüreği büyük Hamza bey için olacak canım benim 🙏🙏🌺
Gulsahvl Basakasaf başınız sağ olsun 😢😢 Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️
Kadriye20 Gulsahvl Çok gecmis olsun Rabbim sifa versin kotu dusunme ki kotu olmasin dualarimiz sizinle💙
Gulsahvl Kadriye20 Allah razı olsun tevekkül edip dua ediyorum inşallah dediğiniz gibi hayırlısıyla güzel olur her şey ❤️
Sahra1 Gulsahvl rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına
Fatos1995 Gulsahvl allah yardimcin olsun çok üzüldüm evladını sağ salim kucana alıp evine gitmek nasıl olsun ❤❤
Hamileanneler_25 Gulsahvl Rabbim yardımcınız olsun gözlerim doldu kendi kızım geldi gözümün önüne bizde bunları yaşadık hemen hemen aynı şeyler benimki zamanında doğmuştu ama kader işte olacağı varmış. RABBIM bebeğinizi size bagislasin inşallah yiyip içeceği varsa hiç bisey olmaz üzülme dua et hep Allah büyüktür. Tez zamanda evinize gidersiniz inşallah 😥
Gulsahvl Hamileanneler_25 😢 amin Allah razı olsun bunun zorluğunu yaşayan bilir dua etmekten başka bi çarem yok zaten çok teşekkür ederim ❤️
Ltfydnz Gulsahvl okurken yüreğim parçalandı ne kadar zor şeyler bunlar bi anne için. Allahım son etsin yenisini yasatmasin sizlere. Küçük savaşçın emin ol üstesinden gelecek herşeyin. Onlar bedenleri küçücük ama kendileri çok büyük birer mucizeler. Allahım yardımcınız olsun. Sağ salim evinize gitmeyi nasip etsin size
Etum0416 Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla kucağınıza alıp evinize gitmeyi sağlıkla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin🙏🏻Dualarımız sizinle hayırlısıyla bu günlerde geçer inşallah🙏🏻
bakirci Gulsahvl Allah şifa versin, bebeğinizi size bağışlasın sağ salim kucağınıza alıp evinize dönün en kısa zamanda inşallah 🤲🏻
Sevgiakbulak Gulsahvl rabbim en kısa sürede evladiniza ve tüm hastalara şafi ismiyle şifa versin bol bol dua edin 🤲
Dilekklc27 Gulsahvl ne diyeceğimi bilmiyorum icim sizladi allahim o minik yavruya da acil sifalar versin sizde güçlü olun lütfen çok zor bi bekleyiş rabbim korktugunuza ugratmason evlatlar sınav cok zor rabbim yar yardımcınız olsun 😢
Gulsahvl Dilekklc27 amin inşallah Allah razı olsun Rabbim bebeğini kucağına almayı bekleyen tüm annelere sabır güç versin inşallah teşekkür ederim ❤️
Aycha Allah hem sizin, hem de küvözdeki diğer tüm bebeklerin en kısa sürede sağlıklarına kavuşup, annelerinin kucaklarında evlerine gelmeyi nasip etsin.
Yesim1995 Gulsahvl kıyamam minik hamza 😓inşallah sağlığına kavuşur kucağına alıp evine dönersin Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏