gzmuygn mmsms gaz yapıyor bünye ondan dolayı şişiyor anormallik yok yani canım benmde öyleydi 15.haftada düzleşti sonra başladı kendini göstermeye.
Tugbaklc Derya_Mustafa 25 haftadan sonra büyüdü canım benim 2. Gebeliğim kizimda hiç yoktu şimdi oğlusta yine biraz belirgin 😁 bu konuda şanslı oluyorum herhalde bende çok özeniyorum koca göbuslere
Leyla_Alexandra valla 6 ayıma kadar hiç belli olmadı bol bir şey giysem hiç kimse farketmiyordu gebe olduğumu .. 7 aydan sonra birden çıktı karnım ben de şaştım 🤷🏼♀️😂
Vera34 İlk gebeliğimde 23. Haftadan sonra belli olmaya başladı. İkinci gebeliğim şuan 33 haftalık 25. Haftadan sonra belli olmaya başladı ama halen hamileyim demesem kimse anlamıyor yani😅
Momdilay Derya_Mustafa Çiş problemi ilerleyen haftalarda daha da kendini gösteriyi Allahtan kusma yok,sağlıkla gelsinler de bu zamanlar geçer hayırısıyla 🙏
Saraalp Derya_Mustafa 30. Haftada birden çıkmaya başladı karnım , kilo alışımda o zaman başaldı 2 haftada birden 3 kilo almışım 🤷♀️
gzmuygn Deletedmom0990 şişer şişer 15 ten sonra balonlaşmaya başlıyor 😄 az üstte paylaştım kendi halimi bn bile şaşırıyorum
TwinsmomDA Derya_Mustafa 17. Haftada çıktı bende kiloluyum bide ikiz bebek var belki benmkide erken çıktı bilmiyorum bünye meselesi sanırım
Papatyakalplikadin Derya_Mustafa biz şuan 17+1 iz karnım çıkmaya başladı baya belli oluyor. Boyum 1.72 kilom 77 şuanda. Hamilelikte 5 kilo aldım şuana kadar. karnının içinde yer yokmuş demekki diyorlar. Bence birazda yapısal takma :)
gezentianne Papatyakalplikadin boyum senden 2 cm kısa ben de 77 ile hamile kaldım ama benm iç karnım genişmiş 7. ayda cıktı haftaya giricem 5 kg aldm 🤷🏻♀️
gezentianne Derya_Mustafa Benim 6-7. ayda belli oldu. O araya kadar yani 27-28 haftaya kadar yine cıkmıştı ama kendi pantolonlarıma elbiselerime giriyordum. 20'den sonra belli etmişti göbek kendini..🤣 İç karınla alakalı
ebebegm Derya_Mustafa kiminin iç karnı geniş olurmuş belki seninkide öyledir canım. benimkide çıktı karnım 16 haftadayım. göbeğim belirgin yani
Papatyakalplikadin gezentianne yaaa ne güzel benim daha 4. Ayda belli ya 9. Aya topaç gibi olurum herhalde 😂
Minikkalp4167 Derya_Mustafa benim 20den sonra buyumeye basladi.suanda 29 haftayim ama kendimi doguma gidecek kadar buyuk hissediyorum:)