Beybitooo Derya_Mustafa bende 45 kiloydum 52 kilo oldum 18+6 yiz ama küçük bir karnım var bi anda cikicak galiba kilolar nereye gidiyor anlamıyorum 😂
Dilane Bende 4 aylıkken çıktı erken çıktı bile okdar da beklemiyordum çıkma sebebi de ikiz olması malum iki tane olunca normal çıkması 😂😂
mustafayasemin Derya_Mustafa yayvan olursa büyüdüğü pek anlaşılmıyor benimki sivriydi hep anlıyordum ama sadece ben anlıyordum büyüdüğünü 😂 5 aylık olduk artık dışarıdakiler yeni yeni anlıyor hamile oldugumu
nursan1 Derya_Mustafa benim 6. Ayımda çıkmaya başladı hafif hafif şuan 32+4 haftalığım dar kıyafetlerde belli oluyor ama hafif bol bir şey giysem dışarıdan belli olmuyor karnım😐yine de çatladı🤦🏻♀️Ben zayıf bir insandım ona rağmen çıkmadı iç karınla alakalı bir şeymiş
Papatyakalplikadin gezentianne yaaa ne güzel benim daha 4. Ayda belli ya 9. Aya topaç gibi olurum herhalde 😂
Defdef Derya_Mustafa valla ben 7 aylıkken karnım belli oluyordu hamile değilmiyim acaba diyodum 😂 kimse yer vermiyodu bana minibüste ya 😂
Dilan3eymenn Derya_Mustafa bende tam 14 haftalık oldum hala düz anlamadım 😅oğlum da 3 buçuk aylıkken birden çıkmıştı
Esma___korpinar Derya_Mustafa 25 haftaligiz ama kucuk bi karnimiz var kimse inanmiyo hamile olduguma 😂
Derya_Mustafa Herkezde denişik demek vicuda baglı olan bir şey bakalım daha vaktimiz var illaki belli olur 😊 Önemli olan gelişimleri iyi olsun sag saglam olsunlar 🙏
Ulasbebek Derya_Mustafa 5. Ayda en yakınımdakiler anlayabilirdi 7 de anca herkes anladi ozellikle otobüste yoksa yer bulmak zordu😂
haticee_mehmett0 Derya_Mustafa 19+1 Haftalığız ama görünürde Hiç bir şey yok merak etme çıkar daha o zamanla sağlıklı olsun da ❣