Derya_Mustafa Merhaba , anneler bir sorum olucak kaçıncı haftada karnınız büyümeye başladı ?? Biz 13+5 haftadayız ama henüz birşey yok yani okadar zafıy biride degilim kendi göbegimde var azcık 😂
Momdilay Derya_Mustafa 10. Haftadan itibaren,barsak gazı yoğun vardı en başından beri gazdır diyodum ama her geçen hafta büyümeye devam etti bebeğimle birlikte bağırsaklarım da🤣
CemrePektas Derya_Mustafa 21 den sonra baya belli olmaya başladı 33 deyim artık eğilirken oturur kalkarken kendini hissettiriyor 😂😂
Derya_Mustafa Hatice_mustafa hmm anladım boşuna kafaya takmiyim o zaman bende diyorum bende mi bir anormallik var
Hatice_mustafa Derya_Mustafa Hayır canim . Kafana takma yavaş yavaş daha herşeyi tada tada gebeliğin ilerleyecek yeter ki sabret.
ays_ays Derya_Mustafa 20 den sonra başladı hep evdeydim tişört giyiyorum belli olmuyordu sonra Bi ara elbise giydim ana ben hamile olmuşum dedim😀
Derya_Mustafa Momdilay evet canım o bendede var gazı başka her 5 dakkada çişi başka kusmayı hiç söylemiyorum bile 🤭
Derya_Mustafa Mzyn-28 işte herkezde başka demek benim arkadaşımda hamile çook zayıftı daha 9-10 haftada büyümeye başladı
Momdilay Derya_Mustafa Çiş problemi ilerleyen haftalarda daha da kendini gösteriyi Allahtan kusma yok,sağlıkla gelsinler de bu zamanlar geçer hayırısıyla 🙏
Derya_Mustafa Hatice_mustafa aynen haklısın önemli olan bebegin saglıgı iyi olsun verene şükürler olsun 🙏
Derya_Mustafa CemrePektas oyy maşallah insiallah bizde o günleri görürüz Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin 😊🙏
Ksnmzz Derya_Mustafa bende senin gibiydim 5.ayda bi anda kocaman bi karnım çıktı daha çok erken endişelenmee😊
Derya_Mustafa Ksnmzz ay çok sagol canım 😊 nebilim insan hamilelikte her şeyi düşünüyor daha vaktimiz var yani
Sweetblonde88 Derya_Mustafa aynen öyle sizin kontrollerde bebegin ölçümlerde normal cıkıyorsa takılacak bir durum yok. 🌼
ebebegm Derya_Mustafa kiminin iç karnı geniş olurmuş belki seninkide öyledir canım. benimkide çıktı karnım 16 haftadayım. göbeğim belirgin yani
gzmuygn Derya_Mustafa [url=https://hizliresim.com/AOp8R7][img]https://i.hizliresim.com/AOp8R7.jpg[/img][/url] Canım 17. hafta başı 18.hafta sonu 😬 Aradaki fark Bende böyle fotolarla anlıyorım büyüyormuş ama maşallah
Ksnmzz Derya_Mustafa bnde başta böyleydim niye belli değil hiç diyodum ama bianda pantolonlara sığamaz oldum😂😂
gzmuygn mmsms gaz yapıyor bünye ondan dolayı şişiyor anormallik yok yani canım benmde öyleydi 15.haftada düzleşti sonra başladı kendini göstermeye.