Kbrabalk Akyokus 20. Haftama bugün girdim hissetmiyorum net bir şekilde tatenoz oluyor mu bilginiz var mı
Hazalozan Kbrabalk sanırım 21. Haftadan önce yapılması için hareket etmesi lazım ama 21 de ypıyolar hareket hissetmedn mi hiç
Akyokus Alpirem Canım 20. Haftanın içerisinde de çağırabilirler beni 20+5 günlükken çağırdılar ilk aşıya
Alpirem Akyokus teşekkür ederim ben bilmiyordum aşı yapıldığını sağlıkocağına kayıt için gittiğimde bişey dememişlerdi
Akyokus Alpirem Canım sen az daha bekle bende 18 19. Haftada acaba unuttular mı ki diyodum ama 20. haftada aradılar belki tam 20. Haftanın içerisinde ararlar
Hazalozan Darkgod benim ultrasonda da hep hareketliydi erken de hissettm ama 24. Haftaya kadar hissetmesende normalmiş canm ☺️
Deletedmom133 Hazalozan çok normal canım ben ağlardım telâşlanirdim aklım hep onda oluyir çünkü 🥰hayırlısıyla kucağına al kuş gibi hafiflersin
Hazalozan Akyokus ne güzel düzenini oluşturmuş iyice ☺️ Kolumun ağrısı geçince ikincisinin acımıcagna sevnmeye başlıcam 🥰🥰
Akyokus Hazalozan Aynen her gün aynı davranıyo benim kız Merak etme canım kesinlikle hic ağrı olmuyo ilk iğneyi hissetmiştim ikinci de ebe vurmuş iğneyi ben daha vurucak sanıyodum
Kbrabalk Hazalozan küçük sanki tam emin olmamakla birlikte hissettim gibi bişey ilk gebeliğim ne hissedicegimide bilemedim saniyelik arada damar atması gibi hissediyorum
Hazalozan Kbrabalk başlarda onun gibi oluyo zaten ben ilk basta anlamamıştm ama suan biraz daha fazla hissediyorum hareketlerni uzanırsan daha net farkedersn ☺️☺️
Hazalozan Mucizem67 olma bence bana verdikleri tarih 17. Haftya denk geliyodu doktoruma sordum ebeye sordum gitme dedi herkes bekle hemşire de cagırırsa risk almak istemiyorm beklicem de
Hazalozan Akyokus inş canm benm 🥰kolumun omuz kısmına vurdu agrımasn die ama alta vursa sanki daha az acıcakmş gibi geliyo ☺️
Akyokus Canım daha ancak hareket eder ilk hamilelikte geç farkediliyo 20.haftada pıt pıt eder 23 24. Haftada ve sonrasında anlaşılır hale geliyo tekmeleri artık hissedebiliyosun rahat ol