Pileli Bulaşık makinasını çalıştırdım da falan filandan sonrasını okuyamadım, kusura bakmayın. Keşke bunları günlüğünüze yazsaydınız. Gereksiz bir sürü ayrıntı var.
Zisan14 Ysmn_dmrcii ben araştırma da yaptım canım annem her anımda yanımdaydı . Sadece doğum anı çıktı yanımdan . Suni sancında aslında korkulacak bişi yok ama bünyeden bünyeye de değişiyor bu. Mesela herkes bas bas bağırırken odaların da benim hiç gıkım çıkmamıştı 🤭🤭
Ysmn_dmrcii Zisan14 sanci geldikçe nefes alıp vermek sakinleştiriyor demi kuzum. Birde bisey sormak istiyorum acıkıyoruz ya yemek şu yasak bide serum falan takıyorlar mi? Sonuçta hamileyiz başımız döner nabzimiz yükselir kusabiliriz?
Gamzeli_03 Zisan14 Rabb'im hayırlı ömürlü eylesin cnm biz kaç kez sayfalar da karşılaştık seni doğum yapmış görünce de sevindim darısı bizim başımıza olsun 🤲😘
Zisan14 Gamzeli_03 amin kuzum sarısı isteyenler hepsine ve burada doğumu bekleyen diğer annelere 👼🏻👼🏻
Gamzeli_03 Zisan14 cnm açıklık var mıydı senin bende 40 oldum bugün doktor pazartesi gününe kadar bekleyelim dedi
Zisan14 Gamzeli_03 benim doğum anına kadar hiç bakılmadı canım yatış yaptığım gün 1 cm di hiç açılma yoktu 🙄😏
Zisan14 Ysmn_dmrcii nefes almak vermek çok rahatlatıyor gerçekten canım . Doğum yaptktan sonra serum takıyorlar canım . Lavman yaptıkları için için boşalıyor istesende kusamıyorsun zaten 🤭🤭
Betulkisa Zisan14 hayırlı olsun canım benim Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah darısı da bizlere 😇😊
Zisan14 Nazliunal mutlaka kendine depend al canım her hastane vermeyebilir . Ben bebeğe 3 takım aldım yetti kendime de 2 pijama takımı almıştım rahat yetti . Yatış yapıldığında direk önlük gibi elbise giyiyorsun zaten
Nazliunal Zisan14 anladım cnm sağol ama bebeğe bez biberon falan istiyolar heralde ha bide depenti nerde bulabilirim..🥰
Zisan14 defnemila benim annem hastaneye yatış yaptığım andan itibaren hep yanımdaydı canım 1 kişi aldılar . Sadece doğum anın da çıktı odadan . Herşey çok çok güzeldi bana göre . Allah herkese bir avazda kurtarmayı nasip etsin 🥰🥰🥰 her hastene bir değildir ana korkma canım herşey güzel olacak sonucunu öyle düşün 🌸🌸
defnemila Zisan14 Evet ama açık sözlülükle alamayız kimseyi çatlasanda patlasanda dedikleri için bu duruma umut bağlamak istemiyorum 😒
Zisan14 Hicoli benim geç döllenme olmuştu canım 27 şubattı son adet tarihim doktorum 10 Mart olarak düzeltmişti
Rukiyemus Zisan14 bende nuray alır a gidiyorum anlattığına göre doğumun güzel geçmiş gerçektende ilgileniyolarmi ebeler nasıl kusura bakma canım bende doğumu orda yapcam meraktan soruyorum
Gamzeli_03 Zisan14 su geldiği zaman ağrı sancı var mıydı peki suni sancı ile mi açıklık oldu benjm de açıklık sıfır pazartesi suni verecek Kendi sancım gelmez ise
Zisan14 Rukiyemus çok ilgililerdi gerçekten canım ben pişman olmadım hiç bir konu da açıkçası baya iyiydi davranışları falan da