defnemila Zisan14 Evet ama açık sözlülükle alamayız kimseyi çatlasanda patlasanda dedikleri için bu duruma umut bağlamak istemiyorum 😒
Hilalkrgz Zisan14 allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı büyüsün bebişin..🥰bende iZmirde oturuyorum çiğli devlete gidiyorum doktorun kimdi acaba ?
Gamzeli_03 Zisan14 demek su gelmesi değil de sancı olması doğumu başlatıyor bende 40 oldum cnm açıklık yok sancı da yok hergun nst de bakalım bekliyoruz peki dikişler sonrasında nasıl durumu ağrı sancısı var mı
Zisan14 Rukiyemus çok ilgililerdi gerçekten canım ben pişman olmadım hiç bir konu da açıkçası baya iyiydi davranışları falan da
Nazliunal Zisan14 anladım cnm sağol ama bebeğe bez biberon falan istiyolar heralde ha bide depenti nerde bulabilirim..🥰
Zisan14 Nazliunal sadece kıyafetleri istediler kuzum ben çantaya biberon emzik koymuştum zaten emziğe karışlar asla verme dediler 🤭 depend internette de Migros’lar da da var kuzum
Zisan14 Gamzeli_03 2 gün çok ağrıdı yandı orası ama sonra geçti bugün 4. Gün kanama da azaldı . Büyük tuvalet sıkıntı biraz bol bol şovu tüketmen gerekiyor
defnemila Zisan14 Riskli gebelik uzmanı orada diye mecbur oraya gidiyorum ama umarım daha iyi bir hastane doktor bulurum 19. Haftadayım hala düzenli gittiğim doktor yok diyebilirim sürekli sevk halinde ona buna gidiyorum