Nrl Feyzagkkkk son 62 şu grip zorluyor özellikle öksürürken ya ıhlamur içmekten maf oldum ama karnım aşağıya düşmedi henüz 2. Gebeliğimiz bakalım minnak ne zaman gelicek hayırlısıyla ❤️
Aysemustafa Nrl benimde son 47 gün sizin ikinci gebeliğim diyorsunuz tahmini karnınız ne zaman aşağıya inmeye başlıyor ben fazla kilo almadım henüz 7 kilo ama tam ortada karnım ne çok yukarıda ne çok aşagıda birde ilk gebelik o yüzden merak ediyorum biraz 😊
Nur-11 Sonn 75😊 göbek deligi ağrısı mahvediyor 2 gündür hafifde üşütme var oda üstüne eklenince kötü oldum 3 4 gündür de sütüm gelmeye başladı😊
Mebos Snt kasılma olduğunu düşünmüyorum arada kasıklarıma karın bölgeme ağrılar giriyor ama bi anlık giriyor çıkıyor anlayamıyorum açıkcası ne desem yalan olur sizde ne gibi bir şey oldu peki
Elifdmrylmz aksu5334 benimde 94 ve ne tesadüf benim de içimden bıdık hanım kesin erken gelecek diyor 😁
Nrslbkc @Demet-budak ne güzel bi Şafak arkadaşı daha🤗 ben marta kalmaz diyorum ama nasip bakalım karnım çok aşağıda canım. Hareketlerime engel oluyo yatarken otururken yürürken ama ha gayret💪 Az kaldı diye teselli ediyorum kendimi 🤱🏻
Demet-budak Nrslbkc benimde cok asagida canim corabimi bile Allah razi olsun eşim giydiriyor. Zor oluyor diye bugün bütün alışverişini bitirdik😊 Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin 🙏