Sabirsizanne16 Esraozturk92 günümüz aynı canım.ben iş yapınca bel ağrım oluyor dinlenmeye çalış😇 ben de dünyaları yesem hala açım
Mutiiii Feyzagkkkk son 95 bizimde 🙈bebeklerinizin hareketleri nasıl ?benimki çok fazla hareketli değil gibi sanki ?😕
Feyzagkkkk Mutiiii Her bebek aynı değildir, ama gün içinde ben duruyorken o hareketli genelde. Yata yatağa yatınca istemiyor sanki uzanmamı 😄 ama ben iş yaparken hissetmiyorum yani normaldir endişe etme az biraz hissediyorsan yeterli
ezoterik Feyzagkkkk son 96🙋ama ben de hep biraz daha erken gelicekmis gibi hissediyorum nedense🙈 akşamları çok sıkısıyorum ben ya bi de üst karnimda solda göğüs altimda agri oluyo bazen gece kramp oluyo bi de kasik fıtığım çıktı böyle böyle gidiyoruz bi de karnim baya belirginlesti son bir haftadir agir geliyorum kendime sanki😄
Feyzagkkkk ezoterik o bende de var :) erken geleceğini düşünme bence güzel düşünelim güzel olsun 😍🤎👼🏼
Feyzagkkkk Btl_zngn geçer elbet ben enfeksiyon yüzünden em geçmez dediğim günler bile geçti çok şükür sabır ve dua Herşeyin inancı 🧡🤲🏼