Aysemustafa Nrl benimde son 47 gün sizin ikinci gebeliğim diyorsunuz tahmini karnınız ne zaman aşağıya inmeye başlıyor ben fazla kilo almadım henüz 7 kilo ama tam ortada karnım ne çok yukarıda ne çok aşagıda birde ilk gebelik o yüzden merak ediyorum biraz 😊
Nrl Aysemustafa aslında bende merak ediyorum henüz düşmedi karnım nasıl düşüyor onuda anlamadım bende 7 kilo aldım ☺️☺️
Mebos Snt kasılma olduğunu düşünmüyorum arada kasıklarıma karın bölgeme ağrılar giriyor ama bi anlık giriyor çıkıyor anlayamıyorum açıkcası ne desem yalan olur sizde ne gibi bir şey oldu peki
Snt Mebos belki kramp olabilir sizinki..benim de karnim sertlesip gevsiyo kirkutuyo beni daha erken bide
Ebru9360 Feyzagkkkk son 87 karin agrisi tuvalet ihtiyaci ve bide bu aralar karinda guruldama cikti anlamadim ne oldgnu
Fdm Ebru9360 benim de 87. Karnım çok ağrıyor telaşlanıyordum. Karın mı mide mi tam anlayamıyorum da. Yemekten sonra özellikle. Demek sizde de var karın ağrısı. Normal mi o zaman
Mebos Snt büyük ihtimal kramp bende öyle düşünüyorum ama bazen karnımın bazı bölgesinde sertleşme oluyor ama geçiyor uzun sürmüyor anlamdım pazartesi gidicem bakalım ne diycek doktor
Demet-budak Nrslbkc benimde cok asagida canim corabimi bile Allah razi olsun eşim giydiriyor. Zor oluyor diye bugün bütün alışverişini bitirdik😊 Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin 🙏
Nrslbkc @Demet-budak Aynen yaa ben bitireli bir ay falan oldu çünkü ağırlaştım iyice gerçekten zor oluyo. Sende iyi yapmışsın. Sağlıkla geldin kuzucuklar🤱🏻
Ozlem_33 17022020 benim zaten büyüktü hamilelikte aldı başını gitti altı araları çok kötü kaşıntıdan ölüyorum. Sürekli nemlendirici sürüyorum o iyi geldi biraz. Son 43 dedik biz de😇
17022020 Ozlem_33 Hem nemli ama zaten ıslak gibi kaşısam çok fena yanıyor derisi incelmiş 😓 benimde büyüktü şimdi daha da büyüyünce oldu böyle neyse geçer inşallah 😔🙏🏻