Mehtap_Aktas94 bendede şafak 67 benimde göbeğim aşağıda geceleri sürekli dönüyorum sola yatmaktan sıkıldım ara sıra bel ağrım oluyor .. bide benim oğlum yaramaz gerilip duruyor çok fena sinirleniyorum canım yanıyor 😂
Btl_zngn Feyzagkkkk son 71 sırt ağrılarım vardı buna iki haftadır göğüs altımdaki feci ağrılar ve hafif vajinal ağrılar eklendi 😞 geçer mi bu günler daha çok var
Feyzagkkkk Btl_zngn geçer elbet ben enfeksiyon yüzünden em geçmez dediğim günler bile geçti çok şükür sabır ve dua Herşeyin inancı 🧡🤲🏼
Gamzmer Son 40 uykudan yorgun kalkıyorum artık ya, heryerin ağrıyor, hala da işe devam ediyorum, son ay çok zormuş hakikaten☺️
meltem33 Feyzagkkkk bizde 99 olduk çok şükür🙏🏻♥️ Bende sırt ağrıları ve kasık ağrıları var Hepimize hayırlı doğumlar olsun🤲🏻🤲🏻
Ozlem_33 17022020 benim zaten büyüktü hamilelikte aldı başını gitti altı araları çok kötü kaşıntıdan ölüyorum. Sürekli nemlendirici sürüyorum o iyi geldi biraz. Son 43 dedik biz de😇
aksu5334 Hatice_mustafa 🤣🤣🤣 27 hafta ama baskı yapıyo yinede annem ve teyzeme söyledim onlarda erken gelecek bu hee diyolar tecrübelerine dayanaraktan😊 nakalım artıkın öylede böylede bekliyoruz
Fdm Feyzagkkkk son 90. Bu hafta grip olmasam idare ediyorduk ama şu an nefes alamamak, gece uyuyamamak oldukça zorluyor.
Esraozturk92 Nursen60 bizimde son 68 bendede öyle 🤦 bel ağrısı fena bide karnım çok büyümemesine ragmen öyle. Ayrıca karnım taş gibi sanki dünyaları yemişim gibi 🙄
Sabirsizanne16 Esraozturk92 günümüz aynı canım.ben iş yapınca bel ağrım oluyor dinlenmeye çalış😇 ben de dünyaları yesem hala açım