defne55 tgbactn 1 aylık anne olarak söyleyeyim bebekler filede üşüyor en iyisi battaniye veya kıyafetlerini koyup küvetin içine yatırmak biraz büyüyünce file alıp koyarsınız
BayyNill defne55 katılıyorum ilk bebeğimde altına kıyafetlerini baddaniyesini vs seriyodum üşümüyodu gayette kullanışlı oluyo
mavis-love tgbactn aynı postu bende açtım ama boyutları var yani bende kararsızım ne alcağım konusunda
Stella_ Ben de bugün aldım kuveti file olarak da dun ebebekte indirim vardi minder file aldim sevi bebenin . Daha kullanisli geldi bana minder, file ve sonra oturtmak icin kullaniliyomus. Denemedim ama olculeri olur diye dusunuyorum
mavis-love BayyNill nasıl anlamadım ben altına derken tam anlamadım nasıl yaptığınızı battaniye felan ıslanınca daha çok ğşümüyomu bebek
defne55 BayyNill aynen canım bende bebeğimi öyle yıkıyorum zaten minicikler korkuyorlar bide file üstünde üşütmeye gerek yok
Kbra7777 Ben ankaarada minicity die bi mağazadan aldım fileyi büyük boy file 15₺ dedi kız bu küvetimize tam oldu bugun aldım ikisinide 👍
defne55 mavis-love altına bi battaniyesini koyuyorsun veya üstünden çıkardığın kıyafetini bebeği onun içine yatırıyorsun zaten sürekli su döktüğün için su da sıcak oluyo bebegin altında ki eşyası da diğer türlü file de bebek yukarda kaldığı için üşüyor
BayyNill mavis-love sürekli su döküyosunuz zaten örneğin kollarını yıkarken baddaniyenin bir ucuyla göbeğini bacağını kapatabiliyosunuz aynı şekilde kıyafetiylede uzun sürede tutmuyosunuz zaten bebeği suda sıcacık oluyo
Kubraismail61 tgbactn küvet takımını a101 den aldım bende filesini de joker den xl boyu tam oldu tavsiye ederim
tgbactn Cananmehmet e bebekten babyjem mi aldn cnm sen. Acaba bu hafta gelen küvetin kalıbı mı küçük ki 🤦♀️
Cananmehmet tgbactn bilmiyorum canım ama genelde aynı oluyor küvet kalıpları a101 dekiler xl alınca oldu benimki babyjem diye hatırlıyorum fiyatı 18 tydi yanilmiyorsam