tgbactn Selam kızlar, ben az önce a101 den küvet aldım hangi fileyi alacam kullanan varsa alan varsa fikirlerinizi bekliyorum
Zeyk tgbactn bim ve a101e uygun fileler ebebek ve civilde oluyor canım. Ben filesini civilden aldım en büyük boyunu a101in küveti büyük çünkü
Minikmucizem_ tgbactn bende a101 den almistim e bebekten sevi bebenin ayni desenli filesini aldim uygun oldu standart olculerde yapiyolar zaten fileyi
tgbactn Zeyk sanki küçük gibi göründü gözüme 🤦♀️her zamanki getirdikleri gibidir galiba bu seferkide
tgbactn Minikmucizem_ boyutları varmış filenin ama hangi markalarda boyut war bilmiyorum. Bi bakayım teşekkür ederim canım
Zeyk tgbactn ya çok cici benim hoşuma gitti güzel inşallah doğum sonrası bebeğim için de kullanışlı olur 🤗🙏
Nigdelianne tgbactn bende a101deki balıklı küveti aldım. Civilde balıklı file aldım. Tam oldu. En küçük boy bu dedi çalışan bayan.
Gamze8001 tgbactn cnm büyük boy al değişim yaparsın olmassa bide tavsiyem sana ortası bez gibi olanlar var ondan al derim onlar bebek için daha rahat oluyor
Nigdelianne tgbactn yok geçenki geldiğinde aldım 50 litre yazıyordu yine aynıdır herhalde getirdikleri
Toprakkkk Ben de aldım A101 den bugün baya büyük ve güzel👍fileyi bende düşünüyordum büyük boy mu küçük boy mu alınmalı