BayyNill mavis-love sürekli su döküyosunuz zaten örneğin kollarını yıkarken baddaniyenin bir ucuyla göbeğini bacağını kapatabiliyosunuz aynı şekilde kıyafetiylede uzun sürede tutmuyosunuz zaten bebeği suda sıcacık oluyo
Cananmehmet tgbactn bilmiyorum canım ama genelde aynı oluyor küvet kalıpları a101 dekiler xl alınca oldu benimki babyjem diye hatırlıyorum fiyatı 18 tydi yanilmiyorsam
Guldenece_2525 tgbactn ben geçen aylarda gelen a101 küvetinden aldım file almayı düşünmüyorum bebek havada kaldığı için üşümesin diye..küvetin içine pazen bez koyup üzerinde yıkamayı düşünüyorum
tgbactn Nurkyn e bebekten baby jem aldım xl si değil ama normalini aldım denedim şimdi güzel gergin durdu.
mavis-love tgbactn normal boy dediğini standart boy olan dimi https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-desenli-havlu-bebek-banyo-filesi-p-sev-693/ bundan alıcamda . Küvet bende değil çünkü git gelle uğraşmak istemiyorum 😂
tgbactn mavis-love bunun desensiziydi dünkü aldıgım, büyük geldi bu baya sarktı yani.🤨. Baby jem marka aldım bugün o oldu
mavis-love tgbactn pardon ya ben sevi bebe atmışım yanlışlıkla bayb jem attım sanıyorum neyse dediğinizi alıyım ben saol canım