Zzynpp gulkara Yaaa 😔 bebeğe kilo aldırıcı besinler tüketmeye çalış canım böyle yapanlar çok fazla var ve gerçekten işe yarıyor demişti herkes
gulkara Zzynpp neler yapıyorum artık kendimi aştım sürekli yiyorum. Alıyor ama bir damarım eksik olduğu için yeterli gelmiyor ve arayı kapatamıyor. Zaten perinatolog çok yüklenme kendine senin yapabileceğin çok bir şey de yok 2300 falan doğar dedi
ayshen1003 gulkara oksijeni yetersiz gelmesin de kiloya hiç takılıp üzülme. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin o büyür annesi ❤️
ozlmcbnuznoglu Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri kan sulandırıcı kullanıyorum sürekli burnum kanıyor ama doktor bırakamayız dedi eğer sıkıntılı olsaydı sabret zaten bırakacaksın derdi diye düşünüyorum
tuaytuba42 Benimcanimoglum_55 aynen cnm bende okudum Allahim hepimizin bebegini korusun baska bi dokturada sor icin rahat etmezse Cnm .Rapbim saliklı sıhatli kavustursun
Aminem2020 Zzynpp bende 37+1im cnm hâlâ kullanıyorum 38de bırakacağız dedi doktor iğne de kullanıyorum onuda doğuma kadar dedi pıhtılaşma var bende. Bende çoğu kişiden 32 de bıraktıklarını okudum kafam karıştı insaAllah bi sorun olmaz
Zoryolculuk Zzynpp 12haftalik hamileyim doktorum 6 haftalikken biraktirdi oksaparla yola devam ediyoruz suanlik bi sorunumuz yok sukur ilk basta tedirgind.kalbi durur felan diye ama 3 aya girdik
ballicoreklerim Zzynpp duymadım doktorunuza bi sorun aklınızda kalmasın bende corasprin kullanıyordum duan hastanede preklemsi sebebiyle yatıyoruz Günlük igne olarak kullanıyorum kan sulandırıcıyı doğum olacağı zaman kesecekler nasipse
Zzynpp ballicoreklerim Tansiyon yükselişi mi vardı acaba bende de gebelik tansiyonu var sürekli sabah akşam takip ediyorum 😔 korkuyorum bu tansiyon yüzünden siz nasıl anladınız bu gebelik zehirlenmesini acaba
Zeytur Zzynpp ben de burdan okuyup doktoruma sordum ,bırakmam gerekiyor mu diye ,kızdı bana 😔ben devam diyene kadar bırakmayacaksın diye,37.haftamdayım bu arada 🤔
Zzynpp Zeytur Doktorum banada kızar diye sormaya korkuyorum banada 36 haftada bıraktırıcam dedi o yüzden Birşey sormak istemiyorum sanırım sezaryan olacağı için gebelik tansiyonu var 2 hafta öncesinde kesicek galiba
ballicoreklerim Zzynpp sansa tesadüfen diyelim idrarda 24 saat bekleme yapılıyor sonuç öyle çıkıyor tansiyonum bile yok benim ama çoğul gebelik olunca şüphelendiler protein kaçağı çıktı ihmal ettirmeyin baktırın mutlaka
Gulmartin Zzynpp belçikadayım doktor en fazla 36. Haftanın başında bırakmam gerektiğimi söyledi doğum anında çok kan kaybı olmasın diye
ikicocukannesi_ Zzynpp benim doktorum 34. Haftada biraktirmisti ilerisi bebek için önermiyoruz demisti
Zzynpp ikicocukannesi_ Cumartesi kontrol günüm 34 haftadayım mutlaka konuşucam kafama çok takıldı her doktor başka türlü konuşuyor kimi 32 diyor kimileri 35 36 37 🤔
Guguk Zzynpp bende pıhtılaşma olduğu halde doktorum ben iğne ne aspirin kullandırmadı çok şükür sorunum da olmadı. Türkiye de şeker gibi kullandırıyor doktorlar. Bence sizce diyerek buradaki kimsenin fikrine uyma. Çünkü kan sulandırıcılar dikkat edilmesi gereken ilaçlar. Güvendiğin bir doktor bul kendi doktorun tam bişe demiyorsa ona uy
Zzynpp Guguk Hiç böyle bir durum ile karşılaşmadım coraspirin kan sulandırıcı be önemli almam gerekirdi için aldım çünkü çeltiklenme var bebeği besleyen kanda 🤔 ama işte Yok kalpte sorun bırakıyor gibi şeyler aklıma karıştırdı doktorun verdiği sadece bu ilaç onun dışında vitamin filan yurt dışından geldi onları kullanıyorum yurt dışında bu tarz şeyler asla Yok hamilelerin kullandığı belli vitaminler dışında Testler bile yapılmıyor
gulkara Guguk bebekte gelişim geriliği olmadı mı? Bende de bir damar tıkandı bebek geriden geliyor Dr. pıhtılaşmadan şüphelendi ona baktıracağım
Zzynpp ballicoreklerim Çok ama çok geçmiş olsun canım kaç haftalık oldunuz cinsiyetleri nedir 🥰 Rabbim bebek bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼