Zzynpp Zeytur Sen neden zorunlu oluyorsun canım 🤔 bana henüz Doğum ile ilgili Birşey demedi ama normal Doğumda tansiyon sıkıntısı olursa diye korkuyorum riske atılır mi atılmaz mi bilemiyorum
Zzynpp ikicocukannesi_ Cumartesi kontrol günüm 34 haftadayım mutlaka konuşucam kafama çok takıldı her doktor başka türlü konuşuyor kimi 32 diyor kimileri 35 36 37 🤔
ikicocukannesi_ Zzynpp ben hamileliğimde 2 doktor değiştirdim 2side aynısını söylemişti mutlaka konuşun onu bence
Zzynpp Guguk Hiç böyle bir durum ile karşılaşmadım coraspirin kan sulandırıcı be önemli almam gerekirdi için aldım çünkü çeltiklenme var bebeği besleyen kanda 🤔 ama işte Yok kalpte sorun bırakıyor gibi şeyler aklıma karıştırdı doktorun verdiği sadece bu ilaç onun dışında vitamin filan yurt dışından geldi onları kullanıyorum yurt dışında bu tarz şeyler asla Yok hamilelerin kullandığı belli vitaminler dışında Testler bile yapılmıyor
Zzynpp ballicoreklerim Çok ama çok geçmiş olsun canım kaç haftalık oldunuz cinsiyetleri nedir 🥰 Rabbim bebek bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼
ballicoreklerim Zzynpp amin 30 haftalığız bi kız bi erkek evladım olacak nasipse rabbim bekleten isteyen herkese nasip etsin 🙏❤️
Zeytur Zzynpp Doğum pozisyonunda değil , yeri daraldığı için dönmesi de mümkün değil dedi doktor ,o yüzden sezeryan olacağım 😔
gulkara Guguk bebekte gelişim geriliği olmadı mı? Bende de bir damar tıkandı bebek geriden geliyor Dr. pıhtılaşmadan şüphelendi ona baktıracağım
Guguk gulkara takma aksine çok önde gidiyor bebeğim. Bazı pıhtılaşmalar hiç bişe kullanmayı gerektirmiyor ama sizinki gibi damarda tıkanıklık falan görülünce tabi ki kullanılması gerek. Umarım geçer hayırla kavuşursunuz
Ayse-gul Zzynpp çok araştırma doktorun ne derse onu yap aklın cok karışır boşuna stres yapma kendine bence
Sivas580 Zzynpp zeynep hanım ne sıkıntısı vardı sizde arterinizde mi bana da doktor öle dedi ama vermedi ilaç
Zzynpp Sivas580 Evet canım bebeğe gidem kanda sol tarafda çeltiklenme var o yüzden kullanıyorum ilaçı
Serpil07 Aysessss allah bidaha yasatmasin ya . Dikkat et. Şimdi iki damar mi dirençli. Ozamanda mi direnç vardı
Aysessss Serpil07 amin inşallah, evet ztn böyke olurmuş bu haftalarda, sonra azalırmış bu kullandıklarımla, bakalım inşallah sakince bekliyorum
Aysessss Serpil07 yok cnm, izmirdeyim, sabahattin altunyurt diye bi perinotoloji profuna gidiyorum özel ama aynı zamanda DEÜ de hoca, özellikle bi araştırma hast ile bağlantısı olsun istedim