yasemin13_ Kaantoprak doğum sezeryanla dendiği için randevu gününden 2 gün önce git derim🤗 Allah yardım etsin 🙏
K1996 SedaaaS cantamı 6 ayda hazırladım duruyo ☺☺ odamı süslücem ama şimdi organizasyon tutan çok var fiyat sordum çok uçuk fiyat söylediler benim ablamda söz nışan süs eşyalrı yapıyor uygunda fiyatları tabi bana herşeyi ücretsiz yaptı ben model beğendim o yaptı hep baya oda için süs eşyası yaptı instagram adresini buraya bırakıyorum fiyatları da çok uçuk değil uyguna yapıyor sitedeki enes isimli olanları bana yaptı tabi paylaşmadıklarıda var https://instagram.com/tatlitelashobi?igshid=1rwe57y3aoleu
ozgeoksuz Tazeanne0134 1 ocakta mecburi sezaryen olmak zorunda kaldım.37+5 teydim. Size de hayırlı olsun 🤗
Gulfem07 SedaaaS 13 ocakta yaptım sezaryen doğum.2 gün kaldık iyiki de susletmemisim odayı fuzuli masraf geldi bana biz kapı susu yaptık çikolata aldık gelen icin.
Tazeanne0134 Gulfem07 bende sezeryan olmak zorunda kaldım 🤷🏻♀️ ama onda da bi hayır varmış çünkü rahmimde miyom varmış kuş yumurtasında büyük tavuk yumurtasından küçük Rabbim'in takdiri işte
Gulfem07 Tazeanne0134 gerçekten nasip işi bende çok gittim geldim.Benimkide doğar doğmaz kakasini yapmış doktorun üstüne
Gzd_Aras23 SedaaaS merhabalar kızlar, 39+4 olduk henüz gelmeye niyeti yok prensesimizin🙃 ocak bebekleri baya nazlı