ozgeoksuz 17 ocakta bekliyordum kızımı ama 1 ocakta 37+5 te kucağıma aldım. Yılbaşı gecesi karnımı tutup “artık ne zaman istersen gelebilirsin kızım” demiştim. Ama nerden bileyim hemen ertesi gün gelecek ☺️ darısı hepinizin başına hanımlar 🤗
SedaaaS Bilgege bizde 38+5 iz son 9 günümüz kaldı normal Doğum diyor ne zamana gelir artık bilemiyoruz 🤷🏼♀️🙈
BuketTe SedaaaS aynen belden geldi ve hala aynı. Bugün kontrolüm var yine, bakalım doktor ne diyecek.
Nihal1991 SedaaaS 37+4 üm hepsi hazır fotoğrafçımıda tuttum bu salı planlı sezaryan olucam allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin🙏🏽🙏🏽
AbrahamH Benimde uygulamaya göre son 15 ama hiç bilemiyorum ne xaman gelir. Hiç belirti yok. Doktorum ısrarla yürü diyo. Çevremde herk s yürü diyo aöa yürüyemiyorum çok. Korkuyorum biraz açılmam olmazsa diye de
SedaaaS Hatice2481 hiç tarih vermedi beklemedeyiz ama bi buçuk saat önce belimden bi Ağrı vurdu değişik bişeydi 10dk kadar sonra olmadı daha korkmakya başlıyorum sanırım 😔
Hatice2481 Bilgege 38+5 sancı yok aşırı derecede sıcak basıyor ve ellerim ayaklarım şiş beklemek çok zor ne zaman gelir kestiremiyorum sizde durumlar ne
SedaaaS Hatice2481 evet yaaaaa ne olcak bakalım bugün hiç sancı olmadı ama gece korktum her an gelir diye
Hatice2481 SedaaaS hiç bir belirti olmayınca aniden bekleyemiyorum ben. Sancı gelmeyince 40. Haftada 41. De gelecek gibi geliyor.
SedaaaS Hatice2481 valla şuan saat sabahın 6 buçuğu 2 saattir ara ara saniyelik süren ağrılarla evin içinde tur atıyorum ama ne nişan dedikleri geldi ne suyum geliyor
SedaaaS Hatice2481 iki gün evde küçük sancılar çektim bugün gittim 4cm açılma varmış eve geldim ağrılar şiddetlendi çok canım acıyor 😔
BuketTe SedaaaS inşallah bir an önce sağlıkla doğurursun. Ben tam 8 gündür sancı çekiyorum hala bi gelişme yok. 🤷🏻♀️