Hatice2481 biz dünyaya geldik taburcu bileee olduukkkk 🙈😍😍😂😂😂💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

BuketTe çok uzun bi süreç o sancı ile nasıl baş ediyosunuz

Kaantoprak doğum sezeryanla dendiği için randevu gününden 2 gün önce git derim🤗 Allah yardım etsin 🙏

SedaaaS cantamı 6 ayda hazırladım duruyo ☺☺ odamı süslücem ama şimdi organizasyon tutan çok var fiyat sordum çok uçuk fiyat söylediler benim ablamda söz nışan süs eşyalrı yapıyor uygunda fiyatları tabi bana herşeyi ücretsiz yaptı ben model beğendim o yaptı hep baya oda için süs eşyası yaptı instagram adresini buraya bırakıyorum fiyatları da çok uçuk değil uyguna yapıyor sitedeki enes isimli olanları bana yaptı tabi paylaşmadıklarıda var
    https://instagram.com/tatlitelashobi?igshid=1rwe57y3aoleu

SedaaaS ya şimdi gördüm Allah bağışlasın Rabbim bizide hayırlısıyla kurtarsn ☺️

SedaaaS 13 ocakta yaptım sezaryen doğum.2 gün kaldık iyiki de susletmemisim odayı fuzuli masraf geldi bana biz kapı susu yaptık çikolata aldık gelen icin.

Gulfem07 bende sezeryan olmak zorunda kaldım 🤷🏻‍♀️ ama onda da bi hayır varmış çünkü rahmimde miyom varmış kuş yumurtasında büyük tavuk yumurtasından küçük Rabbim'in takdiri işte

SedaaaS merhabalar kızlar, 39+4 olduk henüz gelmeye niyeti yok prensesimizin🙃 ocak bebekleri baya nazlı

Doğuranlara hayırlı olsun 😇 biz daha doğamadık 40+1 olduk 🤷🏻‍♀️