Deletedmom2224 Blackkcat hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻💕 gayet güvenilir ve en çok satılan test bu zaten iki gebeliğimi de bununla öğrendim 😊
Blackkcat Deletedmom2224 yaaa çok sevindim canım,ben ilk kez yapınca bu markayla,bi tane daha aldım onuda sabah yapıcam
Blackkcat Bus_ak18 tüm dualarım sizlerle canım sizlerle canım🤲🏻Allh isteyen herkese nasip etsin🌸inşallh kanda da görürüm 6gün geçmez artık
Bus_ak18 Blackkcat inşallahhh aminnn❤ sanada duacıyım canım inşallah hayırlı haberlerini alırızz. Ben 1.5 senede çok yaptım o testlerden sonucu negatif görmekten usandım😭
Blackkcat sumosgoksu ayy sağol kuzum şoka girdim ama bu ay umudum yoktu yumurta çok erken büyüdü diye,ağzımda garip bi tat oluşunca bugünde alayım dedim,etken test 40tlyfi,bunu 5tl aldım,yarın sabahta tekrarlarım,sende yarın yap tekrardan
Nslhnakn Blackkcat bende regli tarihime 8 gün varken bebe time ve predictor almıştım emin olmak için ilk bebe time yaptım aynı seninki gibi hatta bir tık daha silikti emin olmak için predictor yaptım oda aynı şekilde çıktı🤗 ertesi gün kan verdim 7,86 idi sonucum çok şükür 11+3 olduk🙏🏻 Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın🙏🏻🥰
Blackkcat Nslhnakn ay maşallh Allh tamamına erdirsin😍dünde yapmıştım foto çekince gözükmüyordu,bugün biraz daha koyulaşmış,teşekkür ederim💕
leaf-07 Ben de dün akşam test yaptığımda silik 2. Çizgi vardı ama bugün sabah yaptım hiçbirşey yok 😕yalnız bu marka değildi. Şimdi de sürekli idrar isteği var hafif sancı şişlik ve ara ara kahverengi ile pembe akıntı geliyor,bilemedim....
Blackkcat leaf-07 yarın tekrarla kuzum,bat kaç,bende tekrarlıcam yarın,aynen belirtiler aynı benimde ama çok su içtiğim için diyordum,göğüslerimin ucu çok hassas bir de arada beyaz akıntı var,inşallh vardır canım böyle silikmiydi seninde
Muge0609 Blackkcat Hayırlı Olsun ☺️Var Gibi Değil Var Mens Döneminize Daha var Ondan Bu Kadar Siliktir Diye Düşünüyorum Ben Bu Testi Hiö Yapmadım Erken Gebelik Testiyle Öğrenmiştim. Adetime 3 Gün Kalası
Nslhnakn Blackkcat https://imgyukle.com/i/Rtntko https://imgyukle.com/i/RtnFaU bu şekildeydi benimkini senin adına çok ama çok sevindim Görüyordum seni çünkü 🙏🏻🥰
Blackkcat Nslhnakn aa evet baya silikmiş benim pembesi gözüküyor bayaca,inşallh yarın sabahta çıkar,çok sağol canım🌸
Miranmiray Blackkcat Bende aynı şekilde böyle silik çizgiyle hamile kaldım canım 12 haftalık hamileyim şuan hayırlısıyla var inşallah sen kan ver yinede😍😍😍😍😍😘🤗
DuhaninAnnesi Blackkcat ay inşallah ama bana ilk ay sadece hamilelik hissi gelmişti o ay negativ görünce bidaha gelmedi hiç olmicak gibiyim yani 😊
Blackkcat DuhaninAnnesi dur kuzucum olur olur😻bak görürsün Rabbim elbet verecek💕en hayırlı zamnda inşallh senin içinde böyle sevinecez bu ay,bat kaç
ecemtmr Blackkcat yaa çok sevindim kuzum inşallah sağlıkla geçer adet gününü bekle kana koş hemen bencee :)