Blackkcat Kızlar bebe time hiç yapmamıştım güvenemedim,bat 23aralık daha var ama belirtiler rahat bırakmadı heleki en son ağzımın içindeki tuhaf tattan sonra test yaptım pozitif gözüküyor yani inşallh🤲🏻🤲🏻Dünde yapmıştım sadece kendim hafif görüyordum ama bu daha net https://i.imgyukle.com/2019/12/17/RtRSkU.jpg 🌸
Ileyda_12 Blackkcat benimde böyle çıkmıştı yalnis görüyorum sandım eşime sorduğumda oda görüyorum demişti hemen kan verin bence 😊😊
Melike3777 Blackkcat hayırlı olsun kuzum Hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kan verirsen daha çok netleşir 👼
Aysucaner Blackkcat bir kaç gün bekleyip kan ver canım. Şuan kanda da değeri düşük çıkabilir biraz bekle
DuhaninAnnesi Blackkcat ay valla dün yazdıklarını okurken bu ay olcak yasemin ablanın bence diyodum içimden 😂😂 çok sevindim bence var 🥰🥰🥰
Blackkcat DuhaninAnnesi ay kuzummm🙈ilk çocuk gibi heyecandan tir tir titriyorum sanada çift çizgi nasip ılsun😻🥰beklicem bakalım bundan sonrası için inşallh hayırlısıyla vardır🤲🏻
NurcanVolkan Blackkcat bende iki test yapmıştım hem bundan hemde erken gebelik testlerinden bu test olanda benimkide aynı şekilde silik belli belirsizdi ama pozitif çıktı doğru çıkıyor yani hayırlı olsun 😊
Blackkcat NurcanVolkan hiç bu marka yapmayınca başta güvenemeden bir de çarçabuk çıktı 1-2dkda☺️Yarın sabahta yaparım artık
Asyasut Blackkcat hayırlı olsun kuzum beynimde silik çizgiydi şimdi hamileyım 🙈 bı iki gün daha bekle kan testı ver ama büyük ıhtımalle hamilesın ❤️
Bus_ak18 Blackkcat yanılacagını sanmıyorum. İnşallah hamilesindir canım. Banada çok dua et bende hamile kalayım🤲
DuhaninAnnesi Blackkcat ay inşallah ama bana ilk ay sadece hamilelik hissi gelmişti o ay negativ görünce bidaha gelmedi hiç olmicak gibiyim yani 😊
Blackkcat Bus_ak18 tüm dualarım sizlerle canım sizlerle canım🤲🏻Allh isteyen herkese nasip etsin🌸inşallh kanda da görürüm 6gün geçmez artık
Blackkcat sumosgoksu ayy sağol kuzum şoka girdim ama bu ay umudum yoktu yumurta çok erken büyüdü diye,ağzımda garip bi tat oluşunca bugünde alayım dedim,etken test 40tlyfi,bunu 5tl aldım,yarın sabahta tekrarlarım,sende yarın yap tekrardan