Blackkcat Nslhnakn ay maşallh Allh tamamına erdirsin😍dünde yapmıştım foto çekince gözükmüyordu,bugün biraz daha koyulaşmış,teşekkür ederim💕
Blackkcat leaf-07 yarın tekrarla kuzum,bat kaç,bende tekrarlıcam yarın,aynen belirtiler aynı benimde ama çok su içtiğim için diyordum,göğüslerimin ucu çok hassas bir de arada beyaz akıntı var,inşallh vardır canım böyle silikmiydi seninde
leaf-07 Blackkcat benim âdetlerim çok düzenli değil, ovulasyon takibi yaptım bu ay. Bugün ovulasyondan sonraki 14. Gün ama pozitif çıkmadı. Dün akşam meraktan yaptım onda silik çizgi vardı. Şimdi beklemedeyim,süreç gösterecek ne olacağını, umarım isteyen herkes için sonuçlar olumludur🤲
Blackkcat Nslhnakn aa evet baya silikmiş benim pembesi gözüküyor bayaca,inşallh yarın sabahta çıkar,çok sağol canım🌸
Nslhnakn Blackkcat inşallah canım benim içini ferah tut 🙏🏻🥰 yarın sonuçlardan haber verirsen çok sevinirim🥰 değerin düşük çıksa bile stres yapma hiç 🙏🏻 Ben söylenenler yüzünden Çok yaptım çünkü, dualarım tüm isteyen herkese ama senin her postunu gördüğümde çok istedim ilk hülya diye bir kullanıcıda görmüştüm seni🙈 şimdi böyle haberini almak inan çok sevindirdi beni 🙏🏻🤗 Hemencicik tarihin geçsin🥰
Blackkcat DuhaninAnnesi dur kuzucum olur olur😻bak görürsün Rabbim elbet verecek💕en hayırlı zamnda inşallh senin içinde böyle sevinecez bu ay,bat kaç
DuhaninAnnesi Blackkcat 23 aralık ve aynı zamanda doğum gunum 🙈 çok güzel hediye olurdu valla da beni suphelendiren bir belirti yok gibi sadede göğüs ucu kaşıntısı var çıldırıyorum kasırken tatlı tatlı kaşınyo🥰 ay inşallah ablacım ya bende bi gün belki hamileyim derim 🤭
DuhaninAnnesi Blackkcat abla geçen ayda gecikti hatırlarsın testi sana yollamıştım negatifti 6.gun oldum iki aydır gecikiyo bu ayda gecikme olabilir diye test yapasım yok geç gelmesine bağlarım yani en az 1 hafta beklerim hala gelmezse evde var bi tane onu yaparım 🤭
Blackkcat Nslhnakn ay evet canım onunlada çok konuşuyorduk batlarımız aynıydı o zamanlar,çok sağol Allah eazı olsun🥰,yarın sabah tekrar idrar testi yaparım,bat geçerse kan yaprım diye düşündüm😊
Blackkcat Nslhnakn sabah 5te ilk idrarla yaptığım test canım bak😊 https://i.imgyukle.com/2019/12/18/RFSaEM.jpg
Blackkcat Dlktpl hemen çıktı kuzu bi kaç dkda,elimde bi test daha var onuda sabah yaparım daha çok var bata zaman durur bana şimdi🙈
Nslhnakn Blackkcat bence kan ver 🤗 düşük olsa bile çıkar ben testi yaptıktan ertesi gün vermiştim kanı 7,86 çıktı sonra takip ettirdim🥰
Dlktpl Blackkcat ıns cnm hakkımızda hayırlısı hamıle kalalım hepımız ıns sabah yap en guzelı kan vermek