aysglckr HanifeOkutan Kabızlık ilk zamanlar çok yaşadım ya çok şükür sonrasında geçti kayısılı probiyotik yoğurt tavsiye ederim gerçekten çok işe yaramıştı umarım en kısa zamanda bağırsaklarınız rahatlar🙏🏼☺️
HanifeOkutan aysglckr amin inşallah yoğurdu deneyeceğim kayısı işe yaradı diyemeyeceğim kadar az yaradı :) ben normal Halime dönmek istiyorum 12. Haftamdayım ne kadar sürecek anlamadım
aysglckr HanifeOkutan bi gün bi uyanıyosunuz sanki hiç hamile değiliz mide bulantısı geçmiş kabızlık geçmiş, hatta doktoruma ben kendimi hamile hissetmiyorum artık demiştim😆 son günlerde fazlasıyla hissedersin şimdi tadını çıkart demişti, bi iki hafta daha sabır
Poncikveannesi Eliferbil 25.haftadayım toplamda 10 kilo aldım meğer gebelik şekerim varmış insülin oluyorum şimdi..canım dikkat et şekerine baktır
HanifeOkutan aysglckr aynen ben bulantılardan kilo almadığını sanmıştım... dediğin gibiyse zaten bebeğim besleniyor sen ise yediğini salıyorsun genetik dediğin gibi muhtemelen 😂 benim teyzem 71 ile hamile kalmıştı 57 ile doğum yaptı 3 kilo da bebeğiydi doğurduğu gün bile kustu kadın öyle sandım...😊 maşallah maşallah bizlere de nasip eder inşallah
HanifeOkutan aysglckr Allahım çokça amin💕 ya genel hayatımda da bu kabızlık benim hayatımı etkiler. o yüzden onu atlatmak istiyorum ki ben de aktif günlerime döneyim 😂
aysglckr HanifeOkutan Doktora danışın ilaç veriyo ilaç isteyin oda hemen çıkartıyo normal hayatta neysede hamileyken çekilmiyor doğrusu ilaç isteyin verir zaten çokta rahatlatır
Minikkim Cocuk saglikli ise dert etmeyin ben kiloyu dert ettim beslenmemisim.cocugumun hareketlei azaldi geri kalmis.sonrasan topladi cok sukur kiloda aldim umrumda degil
-3516fnd- Minikkim ben kendi adıma çok hızlı alıyorum diye biraz panikledim açıkcası, ama bunu okuyunca iyi geldi. Doğru sağlıklı olsun bebişlerimiz, kilo nasıl olsa verilir😉
dentem61 Eliferbil ben 21 haftalığım 54ten en son 56ydı bu hafta bir daha ölçtürmem lazım bakalım almışmıyım
SedaveSusam Eliferbil kuzucum herkesin bünyesi bir değil ben normalde çok hızlı kilo alırım ama şuan 22. Haftadayım ve 75 le kaldım şuan 75.5 olmuşum
Gzrilknur Eliferbil yiyorsanız alırsınız elbet. 😊 ben 63 ile gebe kaldım. bugün tartıldım 64 kiloyum. 31+5 olduk bu arada
Muneweralp HanifeOkutan çok haklısın ama 44 ile hamile kaldım ya çok belli olmuyor yine de tutmaya çalışıyorum kendimi 🙈
HanifeOkutan Muneweralp ya sen de çok zayıf hamile kalmışsın:) ama daha da alacaksın sen dikkat et kendine sıkma canını :)
Sema12 Eliferbil ewet cnm cok almissn , bence bu haftadn snra asil kilo alinior ki ben 24.haftamdan snra almaya basladm suan 35. Haftadaym 4 kilo aldm send braz daha dkkat et saglikli beslen kilo alimn yawaslar .
-3516fnd- Valla bende inanılmaz hızlı aldım ve almaya devam ediyorum🙈16+4 ve ben 6 kilo aldım bile, 57 ile hamile kalmıştım. Kendimi frenleyemiyorum, deli gibi tatlı yiyorum 🤫😜