Ben doğum yapmadim ama bi ara rapor almak için muyane oldm resmen insana çok afederseniz köpek gibi davranıyorlar Allahım a şükürler olsun ki özel e gidebiliyrm dedim durumu olmayıp gidenlerin de Rabbim yardimcisi olsn inşallah
Gebze Fatih devlet hastanesi
Uykucusirine ayhan beye gidiyorum ben
Sultan67 anladim canim.. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza aldığımız günüde nasip eder inşallah 😊❤
Uykucusirine baktim canimda hic bu hastane ile ilgili bilgi yokki
Sultan67 canim senin az kaldi galiba. Sabirsizlikla bekliyorum 😁 bi dogum hikayesi yazarsin artik. Bu hastaneyle ilgili hic bi bilgi bulamiyorum cunku 😥
Sevcannn benim doktorum cok iyi sorunum yok. Ama dogumhanesi ve ebelerle ilgili bi fikir olsa iyi olurdu
Bernagurses tabikide yazicam canim 💕
Sultan67 ustteki yorum yapan bayan kotu demis hastane icin ama ben sana guvenip devam edicem insallah canim. Insallah senin dogumunda cok guzel gecerde bebegini sag saglim alirsin kucagina.
Sultan67 zaten sorun para meselesi degilki canim. Ozelde insana musteri gozuyle bakiyorlar. Devletteki doktorlar hemsireler daha tecrubeli. Hergun onlarca insnla ugrasmak kolay degil
Sultan67 şans meselesi bu işte Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastrsn hepimize hayrli doğumlar masip etsin inşallah
Sevcannn amin insallah canim hayirlisi herseyin
Bernagurses gerçekten güzel bi hastane benim için semih beyede gittim daha önce oda çok iyi bi doktor sonra özele geçip paramla rezil oldum yeniden devlete devam edince ayhan beyi seçtim
Bernagurses sana katılıyorum canım benden normal doğum için 1500 istediler yuh dedim acıyı ben çekicem onlar para kazanıcak devletten aldıkları para yanında hiç kalır zaten
Sultan67 evet canim bende semih beyde devam ediyorum. Allah herseyin hayirlisini versin. Doktorun hemsireninde insaflisini 😊😊
Bernagurses merhaba canım burda özel mesaj yeri olmayınca burdan yazmak durumunda kaldım ben fatih devlet hastanesine gitmiyorum artık kötü bişey olduğundan değil aksine ordaki ebeler sayesinde erken doğumdan kurtuldum geçen cuma sancıyla hastaneye gittim acilden giriş yaptım açılmam vardi baya ebeler muayne edince bebeğin başina dokunduklarını söylediler erken doğum olduğunu söylediler ama fatihde küvez yokmuş istersem başka hastaneye gidersem daha iyi olacağını ilaçla bebeğimi biraz daha bekletir dediler bende öyle yaptım 37+1 olduk haftaya doğumum var büyük ihtimal demek istediğim yeni doğan küvezi yok ama halen ilgi konusunda düşüncelerim aynı vaktinde doğumun olursa çok şanslısın orda doğum yapmayı çok isterdim 😊
Sultan67 Ay dogumun geldi mi canim cok sevindim😍😍 Insallah sag saglim alirsin kucagina bebegini. Yazdigin icinde cok sagol canim. Ben hala fatihteyim insallah her ikimiz icinde hayirlisi olsun. Buraya dogum hikayeni yazdigin gunleride goruruz insallah dualarim seninle 😊