Dogum yapan tanidi olan varmi acaba. Veya bir bilgisi olan?
Gebze Fatih devlet hastanesi
Bernagurses bende şuracikta beklemede kalayim
Uykucusirine gelen giden yok anacım 😂😂
Bernagurses ahaha valla oyle ya hic mi kimse yok acaba siz gebzenin neresinde oturuyorsunuz
Uykucusirine kirazpinar sen
Bernagurses beylikbağı bende. Canim kocaeli anneler diye bir baslik var orda kim hangi doktora gittiginide yazmis o başlığa bak istersen
Doğum yapan tanıdığım yok ama ben orda yapıcam 😂
@Bernagurses canim face kullaniyorsan gebzeli ve daricali hanimlar diye bir grup var ordakilerede sorabilirsin
Sultan67 siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ben doğum yapmadim ama bi ara rapor almak için muyane oldm resmen insana çok afederseniz köpek gibi davranıyorlar Allahım a şükürler olsun ki özel e gidebiliyrm dedim durumu olmayıp gidenlerin de Rabbim yardimcisi olsn inşallah
Uykucusirine ayhan beye gidiyorum ben
Sultan67 anladim canim.. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza aldığımız günüde nasip eder inşallah 😊❤
Uykucusirine baktim canimda hic bu hastane ile ilgili bilgi yokki
Sultan67 canim senin az kaldi galiba. Sabirsizlikla bekliyorum 😁 bi dogum hikayesi yazarsin artik. Bu hastaneyle ilgili hic bi bilgi bulamiyorum cunku 😥
Sevcannn benim doktorum cok iyi sorunum yok. Ama dogumhanesi ve ebelerle ilgili bi fikir olsa iyi olurdu
Bernagurses tabikide yazicam canim 💕
Sultan67 ustteki yorum yapan bayan kotu demis hastane icin ama ben sana guvenip devam edicem insallah canim. Insallah senin dogumunda cok guzel gecerde bebegini sag saglim alirsin kucagina.
Sultan67 zaten sorun para meselesi degilki canim. Ozelde insana musteri gozuyle bakiyorlar. Devletteki doktorlar hemsireler daha tecrubeli. Hergun onlarca insnla ugrasmak kolay degil
Sultan67 şans meselesi bu işte Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastrsn hepimize hayrli doğumlar masip etsin inşallah