Ebaki Sedaabdullah kuzum ya bnde inanmamıştım hamile. Oldugumu ögernince kıp kırmızı iki cizgi cıkmıstı ama hala yok canım olmaz test bozuktur diye beynimi yormustum cok sükür kan verince tamiyle öğrenmiştim oyy valla cok sevindim adına ya Rabbim biliyor hayırlı zamanı işte cok sükür Bin şükür 🤲🤲
Sedaabdullah Ebaki insallah yarin ilk idrarla tekrar test yapicam sonrasindada giderim kan vermeye 🙈🙈
Sedaabdullah Ebaki rabbim bizimde yuzumuzu guldurdu bugun esime zorla aldirdim okdar biktiki artik test alip negatif gormeyi gerci bugun ilk yaptm negatif sonrasinda cikti cizgi hala saskinim 🙈 esim hala inanmiyor bu sekilde gordugumde kimyasal geçirmiştim
Ebaki Sedaabdullah korkma kuzum iyi düşün bnde kimyasal yasamıstım ama Rabbim in Bi bildiği var her zamn inşallah saglıklı gebelik olur 🤲
Ebaki Sedaabdullah bnm esim de öyle zorla test aldırıyırum ona bezdi adam negatif görmekten sana aldıgıö testlerin parasıyla borcu öderdim diyo 🤣🤣
Sedaabdullah Ebaki hahaha aynen valla testlere doktorlara verdigim parayi birikim yapsaydim smdi uc bilezik yapardim heralde bilegime
Sedaabdullah Ebaki Dkk Yok yapmadm esim gelirken almamis cok heves ediyosun uzulceksin olmazsa dedi bekle birazdaha sonra gideriz kan vermeye dedi
Sedaabdullah https://imgyukle.com/i/img-20191218-wa0000.RF1eUR ben anlamadm neden bu sekilde ciktigini 😏😏 Cemrealya_ Dkk Muge0609 Ebaki
Sedaabdullah Muge0609 adetimden daha bir gun geçti oyuzden esim biraz daha beklememi soyledi acikcasi bende korkuyorum negatif cikicak diye oyuzden beklemek istedim
Sedaabdullah Acile gittim kan vermek icin ama doktor yarin kadin doğuma gel dedi almadi kan cok sinir oldum 🙄
Dkk Sedaabdullah Acil değilde normal kayıt bölümümden tahlil isteyecektim derseniz yapıyorlar. Akşam saatinde nasıl bilmiyorum ama