Dkk Sedaabdullah Acil değilde normal kayıt bölümümden tahlil isteyecektim derseniz yapıyorlar. Akşam saatinde nasıl bilmiyorum ama
Sedaabdullah Dkk keske mide bulantisi bas dönmesi falan var deseydim oyle mecbur bakicakdi ama iste bnmde dalginligima geldi oanda hasta vardi dedem geldi aklima unuttm gitti direk gebelil kan istiyorm dedm vermedi oda
Dkk Sedaabdullah sağlık oslın , geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Yarın alırız inşallah hayırlı haberlerinizi 🙏🏼
Sedaabdullah https://imgyukle.com/i/img-20191218-wa0000.RF1eUR ben anlamadm neden bu sekilde ciktigini 😏😏 Cemrealya_ Dkk Muge0609 Ebaki
Sedaabdullah Cemrealya_ guzel dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim gercekten dusunmeniz bile beni cok mutlu etti kan yapar yapmaz hemen size haber vericem ❤️❤️❤️
Sedaabdullah Ebaki esim almis bunuda gelirken nebilim bian sasirdim boyle cikinca uzuldum kocamin dedigine gelcek heralde dedm
Sedaabdullah Ebaki kan vericem ama cikamiyormki disariya kayinvalidemle gideyim diyorm oda bekle diyor bi turlu izin vermediler kan yaptirmama
MinikTavsanim Sedaabdullah neden kan vermene izin vermiyorlar çok ilginç gerçekten üzülmeni istemiyor olabilirler fakat geciktikcede strese giriyorsun
Ebaki Sedaabdullah bnce git cnm kendimden bilirim cok stres yaparsın o zaman hm bebek varsa da stres iy olmaz
Sedaabdullah MinikTavsanim erken oldugunu dusunuyolar oyuzden esimde heves yapıyosn diyor cuma gunune kadar beklicem cuma giderim kana artik