Umudum0134 haline şükret ben 24 teyim daha bebeğim aşağıda , rahim ağzı gevşemesi oldu diye dikiş atıldı , ayakta durunca fırlayıp çıkacakmış gibi, işimi gücümü yapamıyorum , zar zor yemek yapıyorum , sürekli uzanmak dinlenmek zorundayım ve zaman hiç geçmiyor🤦♀️
Artık doğurmak istiyorummmm
Umudum0134 bende 37+3 deyim artk doğurmak istyorum dua ediyorm biran once gelse diye sağlıkla inşallah çatı ağrım çoğaldı birde kaşıntı başladı uyku uyuyamıyorm bir haftadır rabbm sağlıkla kıcagımza almayı nasip etsşn inşaallah 🤲🏻
Merve1998 aman adaş takma kafana napacan bide bu lafları diyenler hep kadın arkadaş size bu yollardan geçtiniz ne sık boğaz ediyorsunuz insanları demi çok şükür çevrem öyle insanlar yok benim Rabbim yardımcımız olsun
Didem25 halime şükrediyorum zaten farkındaysan zaman hemen gecsin diyorum canım
duyguyilmaz zaman gecsin istiyorum zamanı gelince ilk hamilelik ilk heyecan çok farklı duygular icerisindeyim 😂😂
Mom666 insaAllah RABBIM hem esine hemde evladına kavuştursun ve birdaha eşinle ayirmasn🤲🤲
Tazeanne0134 eşimin işi gereği ağrıdayız kayinvalidemlerin yanına geldim istanbula benim ailemde adana da keske bende adanada olsaydım nasip napalm
Merve1998 son gunler gecmek bilmiyorki o kadar ay geçti 😂
MNursel RABBIM hayırlı birşekilde dünyaya getirmemizi nasip etsn insaAllah canım benim 🤲🤲
Umudum0134 aman canım hayırlısı ile vaktinde gelsinler sağlıkla ben ilk oglumu 31 haftalık doğum yaptım kuvezde kaldı neler çektik şimdi 34+5hamileyim sancılarım ağrılarım oldukça dua ediyorum Allah'ım ne olur erken gelmesin diye
Beyyza bu günlerde bende de bir kaşıntı başladı nedendr bilmiyorum
Esrayagixemir1604_ canım ben hamilegim boyunca hep bir yolculuk halindeydım bir adanada bir istanbulda bir ağrıda git gel temmuz ayında evimi kurdum 1 buçuk yıldır evliyim ama düzenim yoktu eve yerleş birde düşük tehlikem vardı çok zorlu geçti bu nedenden artk yoruldum evimde oturamadım daha dinlenemedim insaAllah hayırlısı ile doğumdan sonra insaAllah hayirlisi ole kucagina alirsn tam vaktinde🤲🤲
Umudum0134 amiiinn canım sağol bütün hamilelere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim
Esrayagixemir1604_ amiinnnnnn canim
Umudum0134 ayy canımm bendeee esımden ayrıyım ankarada yaşıyormm dogum için eşimin ailesının yanına istanbula geldimm 35+4 haftalıgız bı an önce yavrumu kucagıma alıp eşime kavusmmak istyorumm
Asellinannesi seni benden iyi kimse anlayamaz canım insaAllah hayırlısı ile kavusuruz eşlerimize nerde görev yapıyor esin ve doğumdan ne kadar Sonra gideceksn
Umudum0134 bende de catlak kasıntısı var ne yapsam gecmiyor gece uyutmuyor 🥺
Yasmncm karnım sadece çatladı kaşımadğm halde
Umudum0134 seni çok iyi anlıyorum benimde eşim asker ve ailemin yanında kalıyorum onsuz zorlandığım anlar oluyor, ağrılarını bi doktoruna sor derim canım
Ftma_izmr keşke bende ailemin yanında olsaydım ama iste napalm gidince soracağım 😘😘