Kollar ve sırt kaşıntısı yaşayan var mı aranızda ben de 30+5 günlük hamileyim biraz araştırdım kolestaz falan görüp kan testi yaptırdım bir sorun çıkmadı çok şükür ama kaşıntı devam hala geceleri özellikle acaba vücut mu geriliyor ? Yarın bir cildiyeye de görüneceğim inşallah çözüm bulunur
Kaşıntı
Bende 11 haftalık hamileyim şuanda hamilelik başladığından beri bendede kaşıntı var ama neden olduğunu bilmiyorum
Benimde iki haftadır kollarımda kaşıntı var doktora söyledim testler istedi ama aldırış etmeyip yapmadım şimdi azaldı hamileliktendir çünkü böyle bir şey hiç yaşamadım daha önce
Serapp1 benim de 35 den sonea başladı hala devam arada kaşınıyor iki kez cilt doktoruna gittim krem losyon verdi dediğiniz gibi hele geceleri acayip kaşınıyor doğum alerjisi dedi doktor doğumdan sonra geçiyor
38+2 günlük hamileyim 36+4 den beri kaşınıyorum. Dediğiniz gibi kolestaz dan şüphelendi ler ama testler temiz çıktı. Cildiye dermatoloji enfeksiyon perinatoloji gitmediğim doktor kalmadı hepsinin ortak kararı pupp hastalığı tek çözüm doğum dediler. Önümüzdeki hafta içi sezeryan la doğumum gerçekleşecek. Gerçekten çok zor Bi durum gece uyuyamıyorum bile Allah yardımcınız olsun.
Bende 18 haftalik hamileyim 15.haftada başladı kasintim,doktorum bütün testlerimi yaptı temiz çıktı anlamsız bir kaşıntı özelikle geceleri artıyor 😣 cildiye uzmaniyla görüşmemi söyledi bir de cildiyeye gidicem bakalım umarım bir çözüm olur süreç daha çok uzun
Serapp1 ayni sorunla bnde karsilastim bnde bacaklar ve gogusler kasindi kn verdim hic bisi cikmdi soguk olmasi biraz rahatlatti insallh gcer
Gamzeli_03 gidicem bende akşam oldu mu deliricem kasintidan teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Iyi geceler bende 18+1 oldum Bugün,
aşırı göğüs kaşıntısı oluyo 😬😬