Mlszhr Ben de yaşamadım ilk defa 30. Haftada ortaya çıkınca tedirgin oldum şükür temiz çıktı ama yoruyor bir süre sonra uykuya rahat dalamıyorum kaşınmaktan başka bi şey olmasın da hamilelik olsun sebebi napalım dayanıcaz

Serapp1 benim de 35 den sonea başladı hala devam arada kaşınıyor iki kez cilt doktoruna gittim krem losyon verdi dediğiniz gibi hele geceleri acayip kaşınıyor doğum alerjisi dedi doktor doğumdan sonra geçiyor

38+2 günlük hamileyim 36+4 den beri kaşınıyorum. Dediğiniz gibi kolestaz dan şüphelendi ler ama testler temiz çıktı. Cildiye dermatoloji enfeksiyon perinatoloji gitmediğim doktor kalmadı hepsinin ortak kararı pupp hastalığı tek çözüm doğum dediler. Önümüzdeki hafta içi sezeryan la doğumum gerçekleşecek. Gerçekten çok zor Bi durum gece uyuyamıyorum bile Allah yardımcınız olsun.

ZK95 Amin hepimizin inşallah biz de o günlere gelip kurtuluruz bu durumdan

Bende 18 haftalik hamileyim 15.haftada başladı kasintim,doktorum bütün testlerimi yaptı temiz çıktı anlamsız bir kaşıntı özelikle geceleri artıyor 😣 cildiye uzmaniyla görüşmemi söyledi bir de cildiyeye gidicem bakalım umarım bir çözüm olur süreç daha çok uzun

Kbr-8086 Sizin de Allah yardımcınız olsun ben de yarın cildiyeye gideceğim bakalım inşallah işe yaramadı dedikleri losyon krem ne varsa bize yarar :)

Serapp1 ayni sorunla bnde karsilastim bnde bacaklar ve gogusler kasindi kn verdim hic bisi cikmdi soguk olmasi biraz rahatlatti insallh gcer

Serapp1 bendede ayni sikinti vardi karaciger enzimlerim yuksekmisti oda kasinti yapiyomus kanda cikiyo 37.haftada dogum yaptirdi doktorum hicbisey fsyda etmiyo kasintiya ama dokum olunca o saniye kesiyo

Serapp1 hamilelikden canm benm de oluyo du kasntim kendiliğinden geçiyordu ,ama şuan yok kasntim son haftamdaym

Boncuk36 bnde dogum yptm hayla devam ediyor kasinti bnm enzimlerde yuksekti birazck ama gecmedi kasinti acaba sizinki hayla devam ediyo mu

Gamzeli_03 gidicem bende akşam oldu mu deliricem kasintidan teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Serapp1 kan tahlili yaptım temiz çıktı asa diye bir sonuç daha istedi onu yaptırmadım sizden ne gibi tahliller istendi

Mlszhr Ben sadece kan testi verdim onda problem çıkmayınca cildiyeye gönderdi bugün oraya da gittim ama krem önerdi başka bir şey yapmadılar maalesef

Iyi geceler bende 18+1 oldum Bugün,
            aşırı göğüs kaşıntısı oluyo 😬😬

Busecelikcan Belki çatlayacağı için olabilir sizinki o zamanlarda benim de öyle oldu ve çatladı inşallah geçicidir kısa sürer.Siz yine de doktorunuza danışırsınız