deletedmom572 valla kusura bakma ama fazla kıskanclık yapmıssın . Kızın basına bişey gelse mesela ölse , haberlere cıksa . Vicdanının rahat edecek mi ? Yazarsın canım bana yaz daha uygun olur ben abinle konusurum dersin olur biter . Bi etrafınıza balın ya !!!! gerçekten bu aralar kadın öldürmeek moda olmus haldeyken sizin de kol kanat germeniz gerekiyor. Ayıp ya , kadının düşmanı yine düşman..
Kızlar psikolojim bozuldu ne yapsam ki🥺
deletedmom572 hiç tahammül edemiyorum ben 😑 Allah bildiğinizden şaşırtmasın 🙄
deletedmom572 çok haklısınız ama yatağa almamak biraz fazla olmuş sanki ortada eşinizin yaptığı çok büyük bisey yok bence uzaklastirmayin kendinizden siz zaten söylemeniz gerekeni rahatsız olduğunuz şeyi söylemişsiniz benim numaram var niye seni ariyo diyerek uzatarak uzaklastirmayin kendinizden yanlış anlamayın görmezden gelin demiyorum sadece uzaklastirmayin kendinizden empati kurmasını sağlayın bence eminim aynı şey sizin başınıza gelse çok rahatsız olur
aslimutlu1 ne alakası var, bana yazsa ben eşime söylemeyecek miyim? Zaten ben söyledim ben kendi isteğimle numaramı verdim, benim numaram dururken eşimin numarasını nerden bulupta yazıyor?
Bestte9989 evet fazlasıyla rahatsız olur, ama eşimin bana karşı ön yargılı olması beni çok kızdırdı direkt karşı tarafı savunuyor
aslimutlu1 öyle bir yazmışsınız ki sanki kız demiş saplantılı aşk belası var başımda. Acaba siz bu durum da olsanız aynı tavrı takınır mıydınız. Bakış açınız gerçekten şaşırtıcı
deletedmom572 belki söyleyiş tarzınız serttir biraz bu kocalar hiç sıkıntıya gelemiyo gerçekten benzer bişey benimde başıma geldi kocama sadece niye bana söyledikten sonra sana da söyleme gereksinimi duydu anlayamadim diyip gülmüştüm ama rahatsız olduğumu anlamisti ama kizi arayıp sert konuşmuştum 😅 ben tamam dedim niye onu da arama gereksinimi duydun ben tamam dedikten sonra ne gerek vardı merak ediyorum dedim kekeledi falan daha da gorusmedik😂
Bestte9989 ben kızın numarasını sildim, ha birde bu olaydan 2 gün önce kız benim iş yerimin önünden geçti görmesine rağmen görmemezlikten geldi, üstüne gelince sinir oldum
Ummugulsum_44 ben direkt sildim kızın numarasını anlasın diye, kayınbabamın arkadaşı babası çok uzatmak istemedim eşim de onu savununca çok zoruma gitti, ön yargılı olma polis olduğum içindir belki falan
deletedmom572 arkadaşların yazdıklarına da hak veriyorum korktu belki caniler çoğaldı ama yine de size de hak veriyorum bende aynı tepkiyi verirdim
NesliCan1 valla bende sizdeki bakıs acısını anlamıyorum . Elbette tepki gösterilir yatak ayırılcak ne var ? Kız ona mı yürümüş . Vallahi nutkum tutuluyor .. pes pessss
Kızın bağlantısı eşinizin babasından dolayı ve kendisi polis. Onu araması kadar doğal bir şey yok. Olan biteni hergün tv den izliyoruz. Karşınızdakine kız erkek cinsiyetçiliğine gireceğinize yardım bekleyen bir İNSAN gözüyle bakmalısınız. Yarın bir gün aynı muhtaç olma durumunu çocuğunız da yaşayabilir. Bu kadar ben merkeziyetçi olmaya gerek yok. Size anlatmasına gerek yok kocanız polis direkt ona söylemesi daha doğru.
deletedmom572 valla bu devirde en yakınına bile güvenemiyosun kimin ne niyette olduğu belli değil bence kıza karşı da tavrını belli et derim
SinemBsglu eşim allah var Kıza yazmıştı dün bir şey olursa bana da yengene de yazabilirsin diye, ama 2-3 defa Kıza el altından çocuğu bulmaya çalışacağım, en ufak bir şeyde yaz demesi çıldırttı beni
Blady ben ağırladım kızı ailesini ama, ben numaramı vermeyi akıl ettim, kıza ben defalarca yazdım, sonuçta karı kocayız eşimle olduğu kadar benimle de yakınlığı var, ne yani bana yazsa ben eşime söylemeyecek miyim? Gece 22.30 da mesaj atmak nedir?
Eşin ne yapacakmış ki? Gidip çocuğu mu korkutacak? Kız şikayetçi olmak istiyorsa gider karakola, eşin anca o aşamada yardımcı olabilir. Kızın arayıp eşine söylemesini aşırı dangalakça buldum. Yatağa almamak fazla ama yüz vermemesi konusunda uyarabilirdin sadece.
[silindi]
deletedmom572 kız ne münasebet tabiki sonuna kadar haklısın. Kizin önce sana söylemesi gerekiyordu. Ben çok karşıyım böyle seylere, senin eşine gelene kadar kizin hiç mi bir akrabası abisi babası yok. Ki instagram dediğin şeyden o kadar rahatsız oluyorsa kullanmasın, engellesin bu tarz şeylerin önüne geçmesinin bin tane yolu var mantıken en son yapması gerekeni yapmış. Anladığım kadarıyla eşinde sende kızla hemen hemen yaş olarak yakınsınız o yüzden kizin daha dikkatli davranması gerekiyordu böyle birşey yapmadan önce. Sonuçta yardim etsin diye mesaj attığı adam evli. Neler görüp neler duyuyoruz, Olmaz olmaz benim başıma gelmez deme. Tepkinde gayet normal ben olsam derdim sana kadar hiç mi abisi babası, kuzeni bilmem nesi yok diye. Gözünü aç biraz böyle şeylere musade etme. Baştan çizgini koru.
deletedmom572 Eşinizin polis olduğunu unutmayın. Güvenlik mensubu olmasa dediğinizde haklısınız ama durum farklı. Rahatsız da olsanız abartmamakta fayda var. Öyle ufacık bir şeyde yatağa almamak vs evliliğe zarar verir. Eşinizin üslubu da çok yanlış ama bence siz de abartmışsınız.
deletedmom572 kesinlikle yazmasın kız. Engel olun siz girin araya. Pardonda niye yazıyor benm eşimee. Dimi amaaa. Eşinizede gerekn tavrı yapın bencee ileriye gitmesin bu durum
deletedmom572 gereksiz değil arkadasının yaptığı saçma ben olsam uyarırdım kızı