melikesultan35 Pureloveee kızım olacak ve tüylenme bende de oldu saçlarım bile çok gürleşti cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü görümcem yeni erkek bebek doğurdu onda da tüylenme artmış saçları gürleşmişti
ozgens Pureloveee ilk hamileliğimde hiç bacaklarımda falan kıl çıkmadı kaşlarım döküldü kızım oldu. İkincisinde karnım kılllandı bacaklarım falan gürleşti erkek bebek bekliyorum
N_S Pureloveee benim bebeğim erkek ama bir tüylenme olmadı arkadaşımın kız bebeği aşırı göbeği tüylendi bence cinsiyetle alakası yok 🤷♀️
Sweetblonde88 Pureloveee erkek bebek bekliyorum bacaklarımda tüy çıkmaz oldu neredeyse. Cinsiyetle alakası olmasa gerek 🤔
KucukAnne538 Pureloveee 18 haftalık hamileyim bebeğim kız kendi tüylerim azaldı bikini bölgem bacaklarım vs. Sadece ince tüylerim çoğaldı canım göbeğimde falan baya çoğaldı hemde cinsiyetle alakası yok 😊
Ikbalper Pureloveee aksine canım oğlum olacak ve normalde tüylü bir insandım hamile kaldığımdan beri bacaklarım çıkmıyor diyebilirim o kadar azaldı😂
Papatyakalplikadin Eceveannesi iyide benim kız bende senle aynı durumdayım o yüzden alakası yok diyorum 😀😀😅😃
Eceveannesi Papatyakalplikadin cnm yalnıs anladın kızımda 2 kez aldırdım tüylerimi..... Şimdi oğluma hamileyim 7 aylık her ay masallhhh gidiyorum agdaya bunda tuylendim yani kızda tüylenme olmadı
Dilarahayal Pureloveee bnim tüylerim çok arttı hormonlarla alakalı o ya sanmam cinsiyete göre olsun bnim kızım olcak mesela