Eceveannesi Eceveannesi cnm kızımda 9 ayda 2 kez yapdirdim şimdi oğluma 7aylik hamileyim her ay gidiorum yani oğlumda daha çok tuylendim
Eceveannesi Papatyakalplikadin cnm yalnıs anladın kızımda 2 kez aldırdım tüylerimi..... Şimdi oğluma hamileyim 7 aylık her ay masallhhh gidiyorum agdaya bunda tuylendim yani kızda tüylenme olmadı
Papatyakalplikadin Eceveannesi bebeğim aynı şeyden bahsediyoruz :) senin kızda tüylenme olmamış ama benim kız, aşırı tüylenme var 🙂 o yüzden diyorum bence cinsiyetle alakası yok diye kişiden kişiye değişiyor
Poncik77 Leylus sanmıyorum dışardan müdahale bebek ta karnının içinde bi su torbası içinde çok imkansız gibi
Deletedmom099 Pureloveee ya bendede aynısı oldu normalde hemen çıkar hamileliğimden beri tüy kıl yok cinsiyet kız ama cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum
Meltemkskn Pureloveee canım erkek bebeğimiz olacak göbekte bir orman olmuş gibi😂😂ama kolum ve bacağımdaki tüyler yok denilecek kadar az ve genital bölgede kararma oldu inşallah geçer 😂😂
BeybininAnasi Pureloveee ben kız bekliyorum ve özellikle bacaklarım kelaynağa döndü resmen. Çok yavaş uzuyor. Ama göbeğim tüylendi az da olsa
Rainhn BeybininAnasi göbek bendede var ama şey dedi dr onada karnımız büyüyor ya daha net detayli görünüyormuş o yuzden bize cogalmis geliyormuş
Asmen Pureloveee benimki seylerdi ama olmayan gobegimde ince uzun bir şekilde çogaldi bitek. Cinsiyette erkek.
Guler06 Pureloveee ne güzel ya benm tuylerım azdı hamılelıkte cogaldı tam tersi ayda 1 agda yapıyordum sımdı ıkı 😭😭😭